dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

Uitvoering her-certificering PCS door Kiwa Nederland vlot verlopen

lees ook ...

De rode haan heeft gekraaid in Nijmegen, Eindhoven en Utrech...

Aan het Amandelpark in Eindhoven is er brand uitgebroken. Bewoners moesten geëvacueerd worden naar een buurthuis. Twee daarvan moesten behandeld worden door het ambulancepersoneel. Enkele woningen heb...

Om het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) te her-certificeren, is er eerder positief advies gegeven tijdens gesprekken die gevoerd zijn met Kiwa Nederland. De eerste fase van de Kiwa- audit is gisteren afgesloten. Het is zonder kritische tekortkomingen doorlopen doordat de directie, het managementteam en personeel bij PCS flexibel hebben meegewerkt.

De audit is in twee fasen uitgevoerd. Dit, vanwege de heersende Covid-19 pandemie. In november, dus deze maand zal fase 2 plaatsvinden. Fase 1 is uitgevoerd in mei van dit jaar. Het is belangrijk dat een ISO- gecertificeerd ziekenhuis op regelmatige basis nagaat in hoeverre de bedrijfsprocessen conform de geldende ISO-norm voldoen aan de gestelde eisen.

Raj Jadnanansing, directeur van het PCS is ingenomen met de her certificering. Een kwalitatieve zorg en dienstverlening naar de samenleving toe zal altijd gegarandeerd zijn geeft de directie aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandUitvoering her-certificering PCS door Kiwa Nederland vlot verlopen