zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Uitvoering her-certificering PCS door Kiwa Nederland vlot verlopen

lees ook ...

Omroep X haalt vijftigduizend leden niet

De aspirant omroep heeft het aantal leden van 50.000 leden voor 31 december 2020 niet behaald, maar gaat door met programma's maken op het internet. Het streven van Omroep X was om toe te treden tot h...

Om het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) te her-certificeren, is er eerder positief advies gegeven tijdens gesprekken die gevoerd zijn met Kiwa Nederland. De eerste fase van de Kiwa- audit is gisteren afgesloten. Het is zonder kritische tekortkomingen doorlopen doordat de directie, het managementteam en personeel bij PCS flexibel hebben meegewerkt.

De audit is in twee fasen uitgevoerd. Dit, vanwege de heersende Covid-19 pandemie. In november, dus deze maand zal fase 2 plaatsvinden. Fase 1 is uitgevoerd in mei van dit jaar. Het is belangrijk dat een ISO- gecertificeerd ziekenhuis op regelmatige basis nagaat in hoeverre de bedrijfsprocessen conform de geldende ISO-norm voldoen aan de gestelde eisen.

Raj Jadnanansing, directeur van het PCS is ingenomen met de her certificering. Een kwalitatieve zorg en dienstverlening naar de samenleving toe zal altijd gegarandeerd zijn geeft de directie aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Nederland

Nederlands kabinet gevallen

Het kabinet onder leiding...

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

Home Nederland Uitvoering her-certificering PCS door Kiwa Nederland vlot verlopen