Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Studente (24) uit Nijmegen onder douche geëlektrocuteerd in Vietnam.

Geplaatst

op

door

Studentenvereniging Ovum Novum uit Nijmegen rouwt om de dood van Myrna Reinhard. 

Tijdens een reis door Azië kwam de 24-jarige studente om het leven.

‘Myrna was lief, betrokken en zette zichzelf altijd in voor een beter studentenleven voor Nijmegen en heel Nederland. Met haar mooie lach stal ze iedereens harten en haar plotselinge overlijden laat een grote leegte achter in onze vereniging’, schrijft het bestuur van de studentenvereniging.

‘We zullen haar ontzettend missen en de herinneringen aan wie ze was altijd levend houden.’ 

Het bestuur wenst haar familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

Reinhard, masterstudent Geneeskunde, overleed door een noodlottig ongeval in de populaire kustplaats Hoi An. Ze zou onder de douche in een hostel geëlektrocuteerd zijn. Buitenlandse Zaken bevestigt haar dood, maar wil over de oorzaak niets zeggen. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Milton

wat erg. als het bliksem vooral niet douchen. vooral die derde wereld landen. daar zijn de douches niet geaard.. zielig nieuws. je gaat naar een ander land en zal nooit meer jou land nl zien heel heel erg. ze heeft gestudeerd dus zal ze niet met föhn in de douches gaan. rara.
moge haar ziel in vrede rusten.Advertentie

Nederland

Dode en gewonden door ongeluk op A73

Geplaatst

op

door

Op de A73 bij de afslag Wijchen is dinsdagochtend en dode gevallen en zijn meerdere mensen gewond geraakt door een ongeluk met meerdere voertuigen, meldt de politie. Onduidelijk is hoe ernstig de gewonden er aan toe zijn.

De snelweg in noordelijke richting tussen Nijmegen-Dukenburg en Wijchen is volgens Rijkswaterstaat tot zeker 16.30 uur afgesloten. Inmiddels zijn er anti-kijkschermen geplaatst om een kijkfile aan de andere kant te voorkomen.

Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens en drie personenauto’s betrokken. Een vrachtwagen is gekanteld en ligt overdwars op het wegdek. De weg is bedekt met brokstukken. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat spreekt over een ravage. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn ter plaatse.

Lees verder

Nederland

Vader van gezin Ruinerwold blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

De 67-jarige vader die jarenlang met zijn zes kinderen in afzondering woonde in een boerderij in het Drentse Ruinerwold, blijft vastzitten.

De rechter-commissaris van de rechtbank heeft zijn voorarrest maandag met veertien dagen verlengd. Hij zit in beperking, dat wil zeggen dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben en niet met de buitenwereld.

De man werd donderdag opgepakt op verdenking van het medeplegen van wederrechtelijke vrijheidsberoving, het benadelen van de gezondheid van anderen (mishandeling) en witwassen. Ook de 58-jarige huurder van het pand, Josef B., zit om dezelfde verdenkingen in voorarrest.

Begin vorige week werd het gezin met de inmiddels meerderjarige kinderen ontdekt in een afgesloten ruimte in het pand. Dat gebeurde nadat de oudste zoon van 25 jaar naar het dorp was gegaan en zijn verhaal had gedaan aan de plaatselijke kroegbaas.

Het gezin bestaat uit een vader met zes kinderen tussen de 18 en 25 jaar die in de afgelegen boerderij woonden. Daar hadden ze hun eigen moestuin en leefden ze volledig zelfvoorzienend. De kinderen verzorgden hun vader die een aantal jaren geleden een hersenbloeding had gehad. Hij verblijft momenteel in de gevangenisziekenhuis in Scheveningen. Hoe het met de kinderen gaat, is niet bekend.

Mogelijk woonde het gezin al sinds 2010 in de boerderij, maar dat is onduidelijk omdat het niet in de gemeentelijke basisadministratie staat. De moeder was al overleden voordat het gezin zijn intrek in de Drentse plaats nam.

Lees verder

Meest gelezen

X