Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Studente (24) uit Nijmegen onder douche geëlektrocuteerd in Vietnam.

Geplaatst

op

door

Studentenvereniging Ovum Novum uit Nijmegen rouwt om de dood van Myrna Reinhard. 

Tijdens een reis door Azië kwam de 24-jarige studente om het leven.

‘Myrna was lief, betrokken en zette zichzelf altijd in voor een beter studentenleven voor Nijmegen en heel Nederland. Met haar mooie lach stal ze iedereens harten en haar plotselinge overlijden laat een grote leegte achter in onze vereniging’, schrijft het bestuur van de studentenvereniging.

‘We zullen haar ontzettend missen en de herinneringen aan wie ze was altijd levend houden.’ 

Het bestuur wenst haar familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

Reinhard, masterstudent Geneeskunde, overleed door een noodlottig ongeval in de populaire kustplaats Hoi An. Ze zou onder de douche in een hostel geëlektrocuteerd zijn. Buitenlandse Zaken bevestigt haar dood, maar wil over de oorzaak niets zeggen. 

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Milton

wat erg. als het bliksem vooral niet douchen. vooral die derde wereld landen. daar zijn de douches niet geaard.. zielig nieuws. je gaat naar een ander land en zal nooit meer jou land nl zien heel heel erg. ze heeft gestudeerd dus zal ze niet met föhn in de douches gaan. rara.
moge haar ziel in vrede rusten.Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X