Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Steward Emirates vermist

Geplaatst

op

De politie Noord-Holland doet onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van een 23-jarige Britse steward van Emirates.

Het bemanningslid, van de luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, kwam maandag niet opdagen voor zijn vlucht van Schiphol terug naar Dubai.

Volgens een politiewoordvoerder was de man met een collega naar Amsterdam gegaan waarna de twee elkaar uit het oog zijn verloren. Het is onbekend of de man moedwillig is verdwenen.

In verband met het politieonderzoek was de vlucht maandagmiddag anderhalf uur vertraagd. Het toestel is, zonder de steward, alsnog vertrokken naar Dubai.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Nikky

  maandag 2 januari 2017 at 23:06

  zo waar zal hij zijn. misschien gaat hij asil hier aanvragen . nee . nooit leuk als iemand onvinbaar is. hopelijk komt hij snel terecht. ik ben wel benieuwd hoe dit zal aflopen.

 2. Xx

  dinsdag 3 januari 2017 at 15:54

  Ja hoor een Brit die asiel gaat aanvragen ?!
  Kan jij wel nadenken Nikky ?!!!

 3. Nikky

  dinsdag 3 januari 2017 at 18:34

  ja hoor. denk jij eens na Brexit. hij wilt iets zeggen. jij denkt niet door. hij wilt wat zeggen met zijn acyie. een brit die tegen Brexit is en nu al aangeeft als ze niet blijven meedoen met Europa zii straks ook asil gaan aanvragen.. met een knipoog lezen .. ok

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Meer tbc-patiënten in Nederland

Geplaatst

op

Het aantal patiënten met tuberculose in Nederland is vorig jaar met 3 procent gestegen tot 806. Volgens gezondheidsinstituut RIVM komt het grootste deel van de tbc-patiënten uit Eritrea, waar tuberculose veel voorkomt.

Meer dan 200 patiënten hadden open tbc, de meest besmettelijke vorm. Een jaar eerder meldde het instituut nog dat het aantal tbc-patiënten voor het eerst sinds de start van de metingen in 1950 was gedaald tot onder de 800.

Mensen kunnen de bacterie lang bij zich dragen zonder er ziek van te worden. Asielzoekers en immigranten uit landen waar tbc veel voorkomt, worden bij binnenkomst in Nederland gescreend op de ziekte. Tuberculose is de dodelijkste infectieziekte ter wereld, maar over het algemeen goed te behandelen met antibiotica. Bij 7 patiënten was het afgelopen jaar sprake van een ernstige vorm van resistentie tegen dit geneesmiddel.

ANP

Lees verder

Nederland

Demonstraties voor bevriezen pensioenleeftijd

Geplaatst

op

In het hele land demonstreren de vakbonden maandag voor het bevriezen van de pensioenleeftijd op 66 jaar.

Medewerkers van de NS en streekvervoerders leggen tussen 06.00 en 07.06 het werk neer. Ook nadat ze weer aan het werk zijn gegaan, ondervinden de dienstregelingen de gevolgen van die staking.

Wie dan maar de auto neemt, kan terechtkomen achter de voertuigen van politie, douane en defensie, die in estafette vanaf 07.00 uur over de volle breedte van de weg met een snelheid van 66 kilometer per uur naar Den Haag trekken.

In negen grote steden zijn manifestaties van de bonden. In Den Haag houden de bonden van de hulpdiensten een protestmars door de stad. Ook in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem komen actievoerders uit verschillende beroepsgroepen bijeen.

Op Schiphol leggen werknemers in de beveiliging, passagiers- en bagageafhandeling vanaf 12.30 uur hun werk voor 66 minuten neer.

De acties begonnen al in de nacht van zondag op maandag met een staking van havenarbeiders uit Rotterdam, Amsterdam en Zeeland en van de schoonmakers op Schiphol.

ANP

Lees verder

Meest gelezen