Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Steward Emirates vermist

Geplaatst

op

De politie Noord-Holland doet onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van een 23-jarige Britse steward van Emirates.

Het bemanningslid, van de luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, kwam maandag niet opdagen voor zijn vlucht van Schiphol terug naar Dubai.

Volgens een politiewoordvoerder was de man met een collega naar Amsterdam gegaan waarna de twee elkaar uit het oog zijn verloren. Het is onbekend of de man moedwillig is verdwenen.

In verband met het politieonderzoek was de vlucht maandagmiddag anderhalf uur vertraagd. Het toestel is, zonder de steward, alsnog vertrokken naar Dubai.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Nikky

  maandag 2 januari 2017 at 23:06

  zo waar zal hij zijn. misschien gaat hij asil hier aanvragen . nee . nooit leuk als iemand onvinbaar is. hopelijk komt hij snel terecht. ik ben wel benieuwd hoe dit zal aflopen.

 2. Xx

  dinsdag 3 januari 2017 at 15:54

  Ja hoor een Brit die asiel gaat aanvragen ?!
  Kan jij wel nadenken Nikky ?!!!

 3. Nikky

  dinsdag 3 januari 2017 at 18:34

  ja hoor. denk jij eens na Brexit. hij wilt iets zeggen. jij denkt niet door. hij wilt wat zeggen met zijn acyie. een brit die tegen Brexit is en nu al aangeeft als ze niet blijven meedoen met Europa zii straks ook asil gaan aanvragen.. met een knipoog lezen .. ok

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

‘Bloedmaan’ maandagochtend te zien tijdens volledige verduistering

Geplaatst

op

De maan zal maandag volledig bloedrood kleuren tijdens een totale verduistering. Wie de zogenaamde ‘bloedmaan’ mist, moet tot 7 september 2025 wachten voor de eerstvolgende volledige eclips in Nederland.

De eerste veranderingen in het maanlicht beginnen rond 3.35 uur, maar dan is er nog niet veel te zien. De echte verduistering begint rond 5.41 uur en duurt iets meer dan een uur. Dan is de maan bloedrood. Het hoogtepunt is rond 6.12 uur. Daarna duurt het een paar uur voor de maan weer normaal schijnt.

De maan straalt zelf geen licht uit, maar weerkaatst het licht van de zon. Een maansverduistering vindt plaats als de aarde precies tussen de zon en de maan in komt. De maan staat dan in de schaduw van de aarde.

Het zonlicht gaat wel langs de aarde. De dampkring buigt het dan af naar de maan. Rood licht wordt het best afgebogen. Daardoor kleurt de maan tijdens een verduistering rood. Dat wordt een bloedmaan genoemd.

ANP

Lees verder

Nederland

Vrouw (29) komt om door ernstig ongeval vrachtwagen

Geplaatst

op

Een 29-jarige vrouw is donderdag overleden door een ernstig verkeersongeval in haar woonplaats Groningen. Ze fietste op een rotonde en werd geschept door een vrachtwagen.

Zwaargewond werd ze naar een ziekenhuis gebracht waar ze kort na aankomst overleed aan haar verwondingen. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval.

Lees verder

Meest gelezen