Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Steven Bergwijn nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax

Geplaatst

op

door

Steven Bergwijn speler van PSV staat nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. Steven staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van directeur voetbalzaken Marc Overmars (Ajax). Het is afwachtten wanneer Ajax zich officieel zal melden bij PSV met een miljoenen bod.

Dat er nog spelers bij Ajax zullen vertrekken, dat is zo goed als zeker. Frenkie de Jong is al voor 85 miljoen euro verkocht aan Barcelona. Het ligt in de lijn dat de spelers als Mathijs de Ligt, Hakim Ziyech en David Neres ook zullen vertrekken naar een gerenommeerde top club. Voor Golden boy Mathijs de Ligt schommelt een transfer waarde van 70 a 80 miljoen euro. Hakim Ziyech transfer waarde ligt rondom de 40 a 50 miljoen euro en voor David Neres wordt er rondom 40 miljoen euro gevraagd. De uitstekende prestaties van deze voetballers in de Champions league, zijn niet onopgemerkt gebleken. Zodra 1 van de spelers verkocht is, zal er naar alle waarschijnlijkheid officieel op de deur van PSV geklopt worden.

Echter Ajax is niet de enige die de schijnwerpers gericht heeft op Steven Bergwijn. Tottenham Hotspur de finalist van de Champions League heeft ook het vizier gericht op de aanvaller van PSV.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

78.000 stuks zwerfafval opgeruimd

Geplaatst

op

door

Heel wat vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag zwerfafval opgeruimd. Daarbij zijn zeker 78.000 stuks opgeruimd.

Deelnemers deden mee aan de World Cleanup Day. De opruimactie is onderdeel van een wereldwijde dag om zoveel mogelijk afval op te ruimen. De Plastic Soup Foundation maakte de totale opbrengst zondag bekend.

De 16.000 vrijwilligers die op ruim 1400 plekken afval opruimden, konden een speciale app gebruiken om te registeren om wat voor soort materiaal het ging en van welke merken de verpakkingen het meest op straat belanden. Vorig jaar legden de deelnemers nog 35.000 stuks afval vast met de app. Dat er dit jaar veel meer zwerfafval werd geregistreerd, komt volgens de organisatie doordat de deelnemers de app fanatieker hebben gebruikt.

Welk afval werd opgeruimd, hebben deelnemers bijgehouden in een speciale app. „Zo krijgen we inzicht in wat waar ligt. Welke materialen, merken en soorten belanden in het milieu?”, vertelde Robert Möhring van de Plastic Soup Foundation ons vorige week. „Als we dat weten, kunnen we met de producenten gaan praten over structurele oplossingen.” Het meest gevonden afval was dit jaar het blikje, gevolgd door snack- en snoepverpakkingen, flesjes, zakjes en sigarettenpeuken, die vorig jaar nog aan kop stonden.

Lees verder

Nederland

Man overleden bij brand berging Zoetermeer

Geplaatst

op

door

In een appartementencomplex aan de Schoutenhoek in Zoetermeer hebben brandweermannen het lichaam van een overleden 60-jarige man gevonden. De brandweer kwam zondagochtend vroeg af op een brandmelding. Het slachtoffer bevond zich in dezelfde ruimte als de brandhaard, meldt de politie.

De brandweer was naar het gebouw gegaan nadat melding was gedaan van een brandlucht. ‘Na onderzoek trof de brandweer in een berging van het appartementencomplex een brandhaard aan’, meldt de politie in een verklaring. ‘In dezelfde ruimte werd een man aangetroffen.’

Hulpverleners brachten het slachtoffer naar buiten en probeerden hem te reanimeren. De hulp mocht echter niet meer baten en hij overleed ter plekke. Over de oorzaak van de brand, die snel onder controle was, is nog niets bekend. Woningen in het complex moesten vanwege het incident worden ontruimd, maar inmiddels kunnen de bewoners weer maar huis.

Lees verder

Meest gelezen

X