Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Spelers Ajax leveren salaris in

Geplaatst

op

Ajax

De spelers van Ajax leveren een deel van hun salaris in, zelfde geld voor de technische staf en de directie. Deze overeenstemming is vandaag beklonken, alle partijen van de club zijn het er over eens geworden.

Eerder was er al overeenstemming tussen de clubs en de spelersbonden om een deel van de salarissen in te leveren. De verwachte schatting is dat er 20% op het salaris gekort zal worden.

De reden om een deel van het salaris in te leveren, heeft te maken dat momenteel de voetbalclubs het moeilijk hebben. Om enigszins financieel armslag in te bouwen is dit voorstel gehonoreerd, het levert een besparing van ongeveer 35 miljoen op voor de voetbalclubs.

“Ja, wij zijn solidair”, aldus Blind. “De club loopt in deze zware tijd hoe dan ook vele miljoenen mis. Daarover hebben we gesprekken gevoerd. Wij vinden het als spelersgroep vanzelfsprekend om ook een bijdrage te leveren”, aldus Danny Blind.

Indien Ajax komend seizoen zonder publiek zal spelen, heeft men al berekend dat ze ongeveer 60 miljoen euro zal mislopen.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

RIVM: 1329 nieuwe besmettingen afgelopen week

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Er zijn afgelopen week 1329 mensen positief getest op het coronavirus. Dit is een stijging in vergelijking met vorige week. Door het RIVM werd er vorige week 987 nieuwe besmettingen geregistreerd.

Er zijn 23 corona patiënten met het coronavirus deze week in het ziekenhuis opgenomen. Een stijging van 4, in vergelijking met vorige week. Negen mensen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, dit is een stijging van 2.

Nu doen veel meer mensen de corona-testen, afgelopen week waren het er 23.000, meer dan vorige week.

Dat er sprake is van een stijging is ook hieruit af te lezen. Het reproductiegetal is gestegen naar 1.40. Dit wil zeggen dat dat 100 mensen die besmet zijn met het coronavirus, samen 140 andere mensen besmetten. De week daarvoor lag het reproductiegetal nog op 1.29.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen