zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
4
(2)

SLM Boeing 777 ondergaat reguliere A-check in Duitsland

lees ook ...

Kabinet verlengt lockdown tot en met 9 februari; nog geen av...

De lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Deze mededeling deed de premier vanavond tijdens een persconferentie. Volgens de premier daalt het aantal coronabesmettingen niet snel genoeg, waardoor h...

In Duitsland zal de SLM Boeing 777 een reguliere A-check ondergaan bij Lufthansa. De A-check is een doorsnee onderhoud en is te vergelijken met een kleine beurt bij auto’s. Dit onderhoud vindt plaats na elke 400- 600 vlieguren.

Eerder vandaag is het vliegtuig vertrokken naar Frankfurt, Duitsland. Na het onderhoud zal het vliegtuig donderdag aankomen op Schiphol, Amsterdam. De “Bird of the Green Paradise” zal naar verwachting dan vrijdag om 10.20u terug vliegen naar Paramaribo, Suriname.

Voor het certificeringproces voor de SLM Boeing zal het vliegtuig mininaam 1 keer heen en weer vliegen op de ETOPS route Paramaribo- Amsterdam. De ETOPS staat voor Extended-range Twin- engine Operational Performance Standards. Er zal dan gekeken worden hoe het vliegtuig en de bemanning omgaan met het vliegen met 1 motor.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Nederland

Nederlands kabinet gevallen

Het kabinet onder leiding...

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

Home Nederland SLM Boeing 777 ondergaat reguliere A-check in Duitsland