Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Seedorf leest van Basten de les

Geplaatst

op

door

Clarence Seedorf kwam onder bondscoach Marco van Basten nooit uit de verf bij Oranje

Bij College Tour vertelt de voormalig speler van onder meer Ajax, AC Milan en Real Madrid over de relatie met de topspits van weleer. „Ik had een beeld bij Van Basten door Capello (Fabio, trainer van AC Milan, red). Hij zei dat we veel op elkaar leken. Capello vertelde altijd dat Van Basten er alles aandeed om beter te worden”, legt Seedorf uit.

Clarence Seedorf (L) en Marco van Basten (R)

„Vervolgens kwam ik bij Oranje nadat Van Basten helaas al van alles over mij had gezegd. We konden goed met elkaar praten over zaken, maar we hadden een verschil van visie en meningen. Ik had geen zin om weer met negativiteit te zitten, dus heb ik een keuze gemaakt. Ik denk dat het een gemiste kans is geweest met Marco. Ik zag het wel zitten.”

Het stak Seedorf dat Van Basten Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder boven hem plaatste in de pikorde. In 2008 speelde de middenvelder op 31-jarige leeftijd zijn laatste interland. Onder Van Basten miste Seedorf het WK van 2006 en het EK twee jaar later.

„Als jij zegt dat Sneijder en Van der Vaart hoger staan in de hiërarchie dan ik, heb je niet begrepen wat hiërarchie betekent”, laat Seedorf aan duidelijkheid niets te wensen over. „Hiërarchie betekent hoeveel strepen je hebt. En ik heb meer strepen dan die jongens. Ik hoef dan geen basisspeler te zijn. Bij Kameroen is mijn derde keeper de leider.”

Bron: Telegraaf

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Brand uitgebroken op het dak van Hogeschool Rotterdam Heijplaat

Geplaatst

op

door

Op het dak van Hogeschool Rotterdam aan de RDM-kade op Heijplaat is woensdagmiddag rond 13.40 uur een grote brand uitgebroken.

De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit om het vuur te bestrijden. Hulpverleners ontruimden het pand uit voorzorg.

De brand was ongeveer een uur na de eerste melding onder controle. Om te inventariseren of het vuur volledig uit is, verricht de brandweer momenteel sloopwerkzaamheden op het dak.

Lees verder

Nederland

Vrachtwagen met acrylzuur crasht op A6: van Lelystad naar Friesland gesloten

Geplaatst

op

door

Een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen is vanochtend gecrasht op de A6 bij Emmeloord. De chauffeur raakte daarbij gewond. De snelweg is in de richting van Lelystad naar Joure dicht.

Er is een omleiding ingesteld. Verkeer vanuit Amsterdam naar het noorden kan omrijden via Amersfoort en Zwolle over de A1, de A28 en de A32.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Mogelijk is de chauffeur van de vrachtwagen onwel geworden. De vrachtwagen ligt half in een sloot op een akker naast de A6.

Acrylzuur is een bijtende en brandbare stof. Volgens de brandweer lekt de tankwagen niet.

Lees verder

Meest gelezen

X