Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Ryan Gravenberch verlengt contract bij Ajax

Geplaatst

op

Img Faaaeb8a25d7 1

De getalenteerde voetballer Ryan Gravenberch heeft zijn contract verlengd bij Ajax. De achttienjarige middenvelder zal tot tot de zomer van 2023 voetballer zijn van Ajax.

Gravenberch is blij met zijn verlenging, hij is sinds zijn tiende jaar al speler van de club. Hij kijkt uit naar het nieuwe voetbalseizoen met Ajax. Hij heeft persoonlijke ambities voor zich zelf gesteld.

“Ik wil een vaste waarde worden bij Ajax. Daarnaast wil ik meer van mijzelf laten zien. Meer dat slangenmens naar boven laten komen, haha. Ook wil ik nog meer goals maken. Ik ben overtuigd van mezelf. Uiteindelijk moet ik het zelf doen en laten zien dat ik de beste ben”, aldus Ryan Gravenberch.

Gravenberch debuteerde in september 2018 met het eerste van Ajax in een thuisduel tegen PSV (3-0 nederlaag). Hij was 16 jaar, hiermee werd hij de jongste debutant ooit voor Ajax, hij nam toen het fakkeltje over van Clarence Seedorf.

Gravenberch speelde in totaal twaalf wedstrijden voor Ajax en was daarin goed voor drie doelpunten en één assist.

Img 5ad9e3972110 1

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Nederland

Speciale SU4SU inzamelingsshow strijd tegen COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 07 03 At 11.42.23

Er is een inzamelingsactie op woensdag 8 juli om Suriname te helpen in de strijd tegen COVID-19. Woensdagavond zal er speciaal programma worden uitgezonden op de Nederlandse Televisie, NPO. Het betreft een anderhalf uur durende live show, met verschillende artiesten. Het zal gepresenteerd worden door Humberto Tan en Jörgen Raymann.

De uitzending is voledig gewijd aan het inzamelen van geld om de hulporganisaties in Suriname te ondersteunen met hulpmiddelen die dan ingekocht kunnen worden in de strijd tegen Covid-19.

Momenteel kent Suriname een toename van het aantal personen die besmet zijn met het coronavirus. Er zijn 547 mensen besmet het coronavirus en zijn er 13 sterfgevallen. De opvang en behandeling voor de besmette personen zijn vooralsnog niet toereikend.

SU4SU oftewel Surinamers voor Surinamers is initiatiefnemer en wil bijdragen in het voorzien van de voorzieningen in Suriname om de besmettingen tegen Covid-19 tegen te gaan.

Zowel bedrijfsleven als non profit organisaties wordt gevraagd om een donatie te doen.

Ook non-profit organisaties en particulieren kunnen meedoen door middel van het geven van donaties. Samen kunnen we Covid-19 aan.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Live : Keti Koti uitzending Amsterdam Oosterpark

Geplaatst

op

Img B4db9eaaea11 1

Live uitzending van het Nationale Herdenking Slavernijverleden in Amsterdam Oosterpark.

Vandaag 1 juli 2020 staat in het teken van Keti Koti, de nationale herdenking van de afschaffing slavernij welke plaatsvind in het Oosterpark Amsterdam, bij het nationaal monument slavernijverleden.

De afschaffing van de slavernij was in 1863, het is nu 157 jaar geleden dat Nederland formeel de slavernij heeft afgeschaft in Suriname en de voormalig Nederlands Antillen.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen