Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

RIVM : 234 sterfgevallen, 292 nieuwe ziekenhuisopnames

Geplaatst

op

Corona

Nederland registreert nu 2101 overledenen aan het coronavirus. De afgelopen 24 uur zijn er 234 meldingen binnen gekomen van mensen die zijn overleden aan het coronavirus. Er worden ook 292 nieuwe ziekenhuisopnames gemeld.

Dat er meldingen zijn door gegeven bij het RIVM wilt niet zeggen dat in de afgelopen 24 uur 234 mensen zijn overleden. Het aantal gemelde sterfgevallen zijn op de dinsdagen altijd hoog, geeft het RIVM aan.

Dit heeft te maken met de administratie, de opnames van het weekend en sterfgevallen worden verwerkt op de maandag. Deze gegevens worden dan door het RIVM op de dinsdag kenbaar gemaakt.

De mensen die aan het coronavirus overlijden zonder dat ze daar positief op zijn getest, ontbreken in de statistieken.

Het aantal ziekenhuisopnames kent ook een stijging, deze is nu 292, dat is hoger dan de maandag. De maandag hiervoor kwamen 260 meldingen binnen. De teller staat nu op 7427 ziekenhuis opnames.

Het aantal positief geteste personen nam toe met 777, totaal aantal staat nu op 19580. Het daadwerkelijk aantal zal hoger zijn, omdat ook hier de registratie 1 a 2 dagen later binnen is. Het aantal patiënten zal ook hoger zijn dan de 19.580 omdat niet iedereen wordt getest.

Culturu.com

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Wiskey

Ik bid dat de wereld heel snel geneest. Heel erg wat nu gaande is.

Norby

Vreselijk en ze zeggen niet dat het over gaat. Want volgend jaar is het er weer en het volgend jaar. Iedereen gaat het krijgen. Alleen een medicijn.. vaccin kan ons redden. Schuil en bid dat het je overslaat. Want op de itc ben me bijna dood of gaat dood. Er is geen medicijn.Advertentie

Nederland

Mark Rutte zijn moeder overleden op 96 jarige leeftijd

Geplaatst

op

Img 45bf9ca0a774 1

De premier Mark Rutte zijn moeder , Mieke Rutte-Dilling is woensdag 13 mei overleden op 96 jarige leeftijd, dit wordt vanuit de Rijksvoorlichtingsdienst gecommuniceerd naar buiten.

“Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben”, aldus Rutte.

De moeder is in besloten kring begraven. “We hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken.” 

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Neysa vanuit huis…met Steven Brunswijk

Geplaatst

op

20200520 112258

In de programma Neysa vanuit huis, houdt onze verslaggeefster Neysa Chanchal op een creatieve manier interviews met verschillende gasten over verschillende onderwerpen.

Met deze week Steven Brunswijk.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen