Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Politieman raakt bodycam kwijt

Geplaatst

op

door

Een politieman in Capelle aan den IJssel is tijdens het werk zijn bodycam kwijtgeraakt. Op de geheugenkaart van de GoPro staan beelden die de afgelopen dagen zijn gemaakt. Vanwege de privacy van mensen die op die beelden staan, wil de politie de camera graag terughebben.

De camera waarmee de politieman beelden maakt tijdens zijn dienst zat met een soort harnas vast aan het uniform, maar raakte in de nacht van woensdag op donderdag waarschijnlijk los bij de aanhouding van een man, meldt de politie. De agent merkte pas na het voorval dat de actiecamera weg was. Een zoektocht naar de camera waarbij ook politiehonden werden ingezet, bleef zonder resultaat.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Angstige momenten voor bezoekers Duinrell

Geplaatst

op

door

Een aantal bezoekers van pretpark Duinrell beleefde zondag angstige momenten. Terwijl het karretje omhoog getakeld werd, liep de attractie vast. Hierdoor stonden ze minutenlang stil, op ongeveer twintig meter hoogte.

Bezoekers van het park hebben het incident vastgelegd op foto’s. Hierop is te zien hoe het karretje van de achtbaan loodrecht omhoog stilstaat, vlak voor de top. Hoe lang ze precies vastzaten is niet duidelijk.

Rond 13.00 uur liet Duinrell op Twitter weten dat alles is goedgekomen en dat iedereen veilig uit de attractie is gehaald.

De bewuste achtbaan gaat loodrecht omhoog tot een hoogte van 22 meter om vervolgens weer loodrecht naar beneden te storten. Vervolgens volgen een looping, kurkentrekkers en heftige bochten elkaar in hoog tempo op.

Lees verder

Nederland

Overleden persoon aangetroffen in park Nieuwegein

Geplaatst

op

door

Een overleden persoon die vanochtend werd aangetroffen in Nieuwegein is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Agenten troffen het stoffelijk overschot vanochtend aan op de Harmonielaan. Daar lag het lichaam op straat bij een fietspad naast een parkeerplaats.

Agenten hebben ter plekke onderzoek gedaan en geconcludeerd dat er geen reden is om uit te gaan van een misdrijf. Over de doodsoorzaak zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan. Het lichaam, en een in de buurt geparkeerde fiets, zijn weggehaald. De politie wenst de familie van de overleden persoon ‘sterkte toe’.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X