Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Politie stuurt mensen weg in parken

Geplaatst

op

Seniors In The Park 6054 2

De politie heeft moeten optreden door honderden mensen weg te sturen in de parken. Door het mooie weer bezochten velen mensen de openbare parken op, er werd gepicknicked en volop gezwommen.

De groepen die zich in het park bevonden hielden zich wel aan de 1.5 afstand van elkaar, echter binnen de groepen werd hier niet aan voldaan. Het park was te vol met mensen die aan het recreëren waren. De politie zag zich genoodzaakt om op te treden, de groepen van 6 a 7 mensen zaten te dicht bij elkaar. De betreffende groepen werden aangesproken door de politie en handhavers, waarop zij hun spullen bij elkaar pakten en het park moesten verlaten.

Het is niet duidelijk of de politie boetes heeft uitgedeeld. Inmiddels is het grasveld leeg en houdt handhaving toezicht. Mensen die alsnog besluiten om te recreëren worden hierop aangesproken.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

RIVM: 1329 nieuwe besmettingen afgelopen week

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Er zijn afgelopen week 1329 mensen positief getest op het coronavirus. Dit is een stijging in vergelijking met vorige week. Door het RIVM werd er vorige week 987 nieuwe besmettingen geregistreerd.

Er zijn 23 corona patiënten met het coronavirus deze week in het ziekenhuis opgenomen. Een stijging van 4, in vergelijking met vorige week. Negen mensen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, dit is een stijging van 2.

Nu doen veel meer mensen de corona-testen, afgelopen week waren het er 23.000, meer dan vorige week.

Dat er sprake is van een stijging is ook hieruit af te lezen. Het reproductiegetal is gestegen naar 1.40. Dit wil zeggen dat dat 100 mensen die besmet zijn met het coronavirus, samen 140 andere mensen besmetten. De week daarvoor lag het reproductiegetal nog op 1.29.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen