maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
5
(1)

Oud-Journalist Willibrord Frequin is overleden

lees ook ...

De familie van journalist Willibrord Frequin heeft meegedeeld, dat hij is overleden. Hij is 80 geworden. In februari werd zijn biografie, geschreven door Frans de Poel gepresenteerd, en toen was al duidelijk dat zijn gezondheid wankel was. Hij leefde later met de ziekte van Parkinson. Zijn rijke loopbaan is nu geëindigd.

Journalist Willibrord Frequin (80) heeft voor verschillende mediahuizen mogen werken. Daarbij kon hij helemaal opgaan in zijn werk. Zelf gaf hij eens toe, dat hij zijn naasten tekort had gedaan. ‘Nederlands brutaalste verslaggever’ is een heel veelzijdige mediapersoon geweest. Geliefd door de kijkers, want de kijkcijfers gingen omhoog, maar verguisd door sommige collega’s om zijn werkwijze. Zo was hij soms thema van satirische programma’s.

“Als ik later in de hemel ben en aan de bar zit met die beroemde engelen met die beroemde grote borsten, dan zal ik aan jullie denken en alvast een plaatsje reserveren”. Dit zijn afscheidswoorden van Frequin bij zijn laatste publieke optreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandOud-Journalist Willibrord Frequin is overleden