Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Oranje vrouwen winnen eerste WK duel

Geplaatst

op

door

De Oranjevrouwen hebben in blessuretijd hun eerste wedstrijd op het WK in Frankrijk gewonnen van Nieuw-Zeeland. Jill Roord kopte in blessuretijd de 0-1.

De Oranje vrouwen begonnen de laatste 30 minuten beter te voetballen. Nieuw-Zeeland bleef bedreigend met kansen op het doel van Nederland. Nederland bleef druk uitoefenen op de tegenstander dit resulteerde in kansen voor Dominique Bloodworth, Shanice van de Sanden en Vivianne Miedema.

Uiteindelijk werd er in blessuretijd de 0-1 gescoord en dit werd ook de eindstand.

Vivianne Miedema (links)

Oranje speelster Jackie Groenen

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Sindy

yes Hoe Berestein erin is gekome gelijk ding wini. voortaan moet Berenstein spelen anders gaan ze verliezenAdvertentie

Nederland

Brand uitgebroken op het dak van Hogeschool Rotterdam Heijplaat

Geplaatst

op

door

Op het dak van Hogeschool Rotterdam aan de RDM-kade op Heijplaat is woensdagmiddag rond 13.40 uur een grote brand uitgebroken.

De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit om het vuur te bestrijden. Hulpverleners ontruimden het pand uit voorzorg.

De brand was ongeveer een uur na de eerste melding onder controle. Om te inventariseren of het vuur volledig uit is, verricht de brandweer momenteel sloopwerkzaamheden op het dak.

Lees verder

Nederland

Vrachtwagen met acrylzuur crasht op A6: van Lelystad naar Friesland gesloten

Geplaatst

op

door

Een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen is vanochtend gecrasht op de A6 bij Emmeloord. De chauffeur raakte daarbij gewond. De snelweg is in de richting van Lelystad naar Joure dicht.

Er is een omleiding ingesteld. Verkeer vanuit Amsterdam naar het noorden kan omrijden via Amersfoort en Zwolle over de A1, de A28 en de A32.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Mogelijk is de chauffeur van de vrachtwagen onwel geworden. De vrachtwagen ligt half in een sloot op een akker naast de A6.

Acrylzuur is een bijtende en brandbare stof. Volgens de brandweer lekt de tankwagen niet.

Lees verder

Meest gelezen

X