Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Oranje naar achtste finales door winst op Kameroen

Geplaatst

op

door

De Oranje Leeuwinnen hebben zaterdag met 3-1 gewonnen van Kameroen. Door deze tweede overwinning in de groepsfase van het WK voetbal, zijn de voetbalsters al verzekerd van de achtste finales.

Nederland wist eind 1e helft te scoren door goed combinatievoetbal. Het was Vivianne Miedema die de 1-0 scoorde uit een voortzet van Shanice van de Sanden.

Direct daarna ging Nederland in de fout, het was Sari van Veenendaal die zich bij een dieptebal verkeek op een stuitbal, speelster van Kameroen Onguéné kopte de bal langs de Nederlandse keepster en het werd 1-1.

Tweede helft was het Dominique Bloodworth die de bal in het doel van Kameroen wist te schieten, 2-1.

Vervolgens was het Miedema die met haar tweede doelpunt definitief de overwinning voor Oranje binnen haalde. Hierdoor is zij tevens de topscorer aller tijden van Oranje, met zestig goals in 77 interlands.


Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X