Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Oranje mannen naar finale Nations League

Geplaatst

op

door

Na een verlenging tegen Engeland van 120 minuten mag het Nederlands elftal het toernooi afsluiten met een plek in de finale van de Nations League tegen Portugal.

Nederland kwam in de eerste helft op achterstand door een benutte strafschop van Marcus Rashford, maar dwong een verlenging af door een treffer van Matthijs de Ligt. In die verlenging schoot de Engelse verdediger Kyle Walker in eigen doel en sloeg invaller Quincy Promes toe.

Quincy Promes in actie

Daardoor staat de ploeg van Koeman zondag in de finale van de Nations League tegenover Portugal. De wedstrijd in Porto begint om 20.45 uur. Eerder op de dag, om 15.00 uur, strijden Engeland en Zwitserland om de derde plek.

Zondag is de finale tegen Portugal. Aan winst van de Nations League is geen ticket voor het EK van 2020 verbonden. In de finaleronde van het nieuwe landentoernooi staat vooral geld – de winnaar krijgt 6 miljoen euro – en prestige op het spel.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Kromo

vroeger hete het vriendschappelijke wedstrijd. nu gaat het om prestige. 6 miljoen is meegenomen. als het straks om het eggie gaat dan moeten ze staan. Dit is leuk…. maar nog net geen vuur … de vrouwen wk begint morgen en hopelijk was dit een boost voor hun.Advertentie

Nederland

Brand uitgebroken op het dak van Hogeschool Rotterdam Heijplaat

Geplaatst

op

door

Op het dak van Hogeschool Rotterdam aan de RDM-kade op Heijplaat is woensdagmiddag rond 13.40 uur een grote brand uitgebroken.

De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit om het vuur te bestrijden. Hulpverleners ontruimden het pand uit voorzorg.

De brand was ongeveer een uur na de eerste melding onder controle. Om te inventariseren of het vuur volledig uit is, verricht de brandweer momenteel sloopwerkzaamheden op het dak.

Lees verder

Nederland

Vrachtwagen met acrylzuur crasht op A6: van Lelystad naar Friesland gesloten

Geplaatst

op

door

Een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen is vanochtend gecrasht op de A6 bij Emmeloord. De chauffeur raakte daarbij gewond. De snelweg is in de richting van Lelystad naar Joure dicht.

Er is een omleiding ingesteld. Verkeer vanuit Amsterdam naar het noorden kan omrijden via Amersfoort en Zwolle over de A1, de A28 en de A32.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Mogelijk is de chauffeur van de vrachtwagen onwel geworden. De vrachtwagen ligt half in een sloot op een akker naast de A6.

Acrylzuur is een bijtende en brandbare stof. Volgens de brandweer lekt de tankwagen niet.

Lees verder

Meest gelezen

X