donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Opmerkelijke vondst: reizigster vervoert goudstaven in theeverpakkingen

lees ook ...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse vo...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse voorouders en hun nazaten. De bijeenkomst is op zaterdag 30 maart 2024 Barkstraat 1 te Zaandam aanvang 14.00 uur Aanleiding collectieve rou...

Een opvallende ontdekking deed zich voor toen een reizigster uit Argentinië op weg naar China een creatieve draai gaf aan haar “waardevolle thee-moment”. In plaats van thee, vervoerde ze goudstaven in theeverpakkingen. De prangende vraag bij het theezakje zou kunnen zijn: “Wat zou je doen met 3 ton?” Dat was namelijk de totale waarde van de goudstaven. Helaas kon de passagier niet verklaren waarom ze de goudstaven had en op deze inventieve manier vervoerde.

De autoriteiten zijn nu bezig met verder onderzoek om de herkomst en het doel van het goud vast te stellen. Het voorval heeft de nodige aandacht getrokken vanwege de creativiteit en ongebruikelijke methode om waardevolle goederen te verbergen.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen proberen contrabande of waardevolle spullen te smokkelen, maar deze zaak valt op vanwege de eigenaardige keuze van de reizigster om goudstaven te verbergen in thee-verpakkingen. Het blijft afwachten wat het verdere onderzoek zal onthullen over deze opmerkelijke vondst en de motieven achter dit ongebruikelijke transport.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandOpmerkelijke vondst: reizigster vervoert goudstaven in theeverpakkingen