zondag 28 november 2021
31 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
1
(1)

Omroep X haalt vijftigduizend leden niet

lees ook ...

OMT advies scholen blijven open en Horeca dicht om 17.00

Het Outbreak Management Team heeft het kabinet geadviseerd het hele onderwijs open te houden. Dat volgens de bronnen aan het medium NOS. Het OMT is van mening verder dat restaurants en cafés, niet-es...

De aspirant omroep heeft het aantal leden van 50.000 leden voor 31 december 2020 niet behaald, maar gaat door met programma’s maken op het internet. Het streven van Omroep X was om toe te treden tot het publieke bestel in Nederland. Zorg dragen voor een zichtbare representatie op het gebied van diversiteit op de Nederlandse TV.

Omroep X zal de komende jaren haar ambities, ideeën en doelstellingen blijven voortzetten. De kennis, kunde en aspiraties blijven etaleren. “Bij ons hoef je diversiteit niet te zoeken, wij belichamen diversiteit!”

“Het proces van ledenwerving om erkend te worden als aspirant omroep is voor ons een ontzettend leerzame weg geweest. We zullen online Radio en TV programma’s blijven maken vanuit een studio in Amsterdam, waar wij letterlijk midden in de maatschappij staan. Het meedoen aan de ledenwerving heeft Omroep X ook mooie samenwerkingsverbanden opgeleverd op het gebied van Radio, TV en zelfs breder”, aldus Guilly Koster.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandOmroep X haalt vijftigduizend leden niet