zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
1
(1)

Omroep X haalt vijftigduizend leden niet

lees ook ...

Kabinet verlengt lockdown tot en met 9 februari; nog geen av...

De lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Deze mededeling deed de premier vanavond tijdens een persconferentie. Volgens de premier daalt het aantal coronabesmettingen niet snel genoeg, waardoor h...

De aspirant omroep heeft het aantal leden van 50.000 leden voor 31 december 2020 niet behaald, maar gaat door met programma’s maken op het internet. Het streven van Omroep X was om toe te treden tot het publieke bestel in Nederland. Zorg dragen voor een zichtbare representatie op het gebied van diversiteit op de Nederlandse TV.

Omroep X zal de komende jaren haar ambities, ideeën en doelstellingen blijven voortzetten. De kennis, kunde en aspiraties blijven etaleren. “Bij ons hoef je diversiteit niet te zoeken, wij belichamen diversiteit!”

“Het proces van ledenwerving om erkend te worden als aspirant omroep is voor ons een ontzettend leerzame weg geweest. We zullen online Radio en TV programma’s blijven maken vanuit een studio in Amsterdam, waar wij letterlijk midden in de maatschappij staan. Het meedoen aan de ledenwerving heeft Omroep X ook mooie samenwerkingsverbanden opgeleverd op het gebied van Radio, TV en zelfs breder”, aldus Guilly Koster.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Nederland

Nederlands kabinet gevallen

Het kabinet onder leiding...

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

Home Nederland Omroep X haalt vijftigduizend leden niet