Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Officier van Justitie buigt zich over zaak “bedreiging Sergio Bunsee”

Geplaatst

op

De Amsterdamse vrouw die de Hoornse cabaretier Sergio Bunsee met de dood zou hebben bedreigd, wordt mogelijk vervolgd. De politie heeft het onderzoek afgerond en de zaak overgedragen aan de officier van justitie in Amsterdam.

Bunsee kreeg in april van het Facebookaccount van Zohra H. berichten, onder meer dat er een kogel door zijn kop zou gaan. Dit als reactie op een satirisch bedoeld filmpje dat hij had gepost over de onthoofding van Nabil Amzieb in Amsterdam, wiens hoofd voor een coffeeshop op straat was gezet. Naar aanleiding van de bedreigingen werd de voorstelling van 22 april in het Amsterdamse Bijlmerparktheater afgelast.

Bunsee werd gisteren op de hoogte gesteld dat het Openbaar Ministerie de zaak behandelt. ,,Ik had het niet verwacht, ik dacht dat het onder aan de stapel zou belanden.’’ Hij heeft begrepen dat er nu drie opties zijn. ,,Er is een kleine kans dat het geseponeerd wordt. Het kan ook een sanctievoorstel worden, een schikking, of het komt tot een zitting.’’

De cabaretier, die op 15 oktober in zijn woonplaats optreedt met zijn tweede voorstelling ’Moeilijk Moeilijk Moeilijk’, kent Zohra niet persoonlijk en heeft haar nooit gesproken. ,,Maar dat haar account echt was, maakte me angstig.’’ Hij heeft haar destijds bericht dat hij aangifte zou doen. ,,Toen schreef zij: ’Je doet maar, geloof me, je bent echt niet veilig’.’’

Ook heeft zij Bunsee in een reactie geschreven dat het slachtoffer niet tot de mocro-maffia behoorde. ,,Kennelijk had zij banden met die jongen.’’ Als het tot vervolging komt, wil hij in elk geval de geleden schade op haar verhalen. Die schat hij op ’een paar honderd euro’.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Sergia

    donderdag 6 oktober 2016 at 00:03

    Goedzo gelijk opsluiten zo’n persoon.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |