dinsdag 27 februari 2024
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
0
(0)

Nog geen spoor van ontvoerde Rotterdammer: beloning uitgeloofd voor tips

lees ook ...

Nachtelijke werkzaamheden verstoren treinverkeer rond Schiph...

De komende twee weken zal het treinverkeer rond Schiphol aanzienlijk worden beïnvloed vanwege werkzaamheden die vannacht zijn gestart en tot en met vrijdag 8 maart zullen duren, zo meldt ProRail. Gedu...

De tip die leidt tot de vindplaats van de Rotterdammer die eind vorige maand werd ontvoerd, wordt beloond met een bedrag van 20.000 euro. Het Openbaar Ministerie hoopt op meer informatie van het publiek om de man, die nog altijd vermist is, op te sporen.

De 71-jarige man werd op 25 januari door twee mannen in een busje getrokken terwijl hij van de moskee naar huis liep, slechts enkele honderden meters verderop. Een derde persoon bestuurde het voertuig. Dit incident vond plaats in de Rotterdamse wijk Spangen. De man is een voorganger in een lokale moskee. Vrijdag heeft de politie twee foto’s van hem verspreid. Het busje werd diezelfde avond om 20.00 uur gezien door een kentekenherkenningssysteem op de Haringvlietbrug. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man.

De politie vermoedt dat de ontvoering verband houdt met een crimineel conflict. Er zijn ook geluiden opgedoken dat het mogelijk te maken heeft met gestolen cocaïne, wat een van de scenario’s is die worden onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland, Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandNog geen spoor van ontvoerde Rotterdammer: beloning uitgeloofd voor tips