Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Neres blijft bij Ajax

Geplaatst

op

door

David Neres zal zoals het er naar uitziet bij Ajax blijven spelen. Ajax heeft met het management van de Braziliaanse speler een akkoord bereikt omtrent een verbeterd contract en een verlenging van minimaal 1 jaar.

De interesse van clubs als Atletico Madrid welke een bod van 40 miljoen euro bij Ajax hebben neergelegd wordt hiermee afgeslagen. Eerder had ook Borussia Dortmund interesse getoond met een bod van 30 miljoen euro, hier is Ajax ook niet op ingegaan. De Chinese club Guangzhou Evergrande bood zelfs een half jaar geleden 43 miljoen euro op de 22 jarige David Neres, ook hier heeft Ajax laten weten Neres niet te willen laten gaan.

Momenteel doet Neres met het Braziliaans team mee aan de Copa America. Hij zal dan eind van de maand, na zijn vakantie zich melden in Amsterdam waar hij mogelijk zijn nieuwe verbeterde contract zal ondertekenen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Iwan

Ajax word zwart voorhoede.ik neem aan dat deze jongens geen bankzitters worden bij ajax. . promes Neres en Bergwijn .dan heb je wel klasse binnen gehaald. Feyenoord zal weer ver achter blijven om de titel rang lijst. jammer dat de competitiewedstrijd niet meer zo spannend is als vroeger. dan maar Ajax tegen het buitenland..Advertentie

Nederland

Dream or Donate schikt met 31 gedupeerden

Geplaatst

op

door

Robert Jan Mastenbroek, oprichter van de inzamelingssite Dream or Donate, heeft een schikking getroffen met 31 gedupeerden. Zij krijgen hun geld terug.

Mastenbroek heeft dat bedrag inmiddels overgemaakt. Het wordt binnenkort uitgekeerd, zegt advocaat Royce de Vries, die de gedupeerden bijstaat. Het is niet bekend hoeveel geld de 31 gedupeerden in totaal claimden. Het is ook niet bekend hoeveel mensen in totaal schade hebben geleden.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Roy Scholten uit Nijverdal zijn geld heeft teruggekregen. Hij had nog ruim twintigduizend euro tegoed van Mastenbroek die zichzelf Broer Rasta noemt.

Op Dream or Donate kon geld voor goede doelen worden ingezameld. Eind augustus was de site plotseling niet meer bereikbaar. Broer Rasta zei dat Dream or Donate was gehackt en dat hij daarom stopte met zijn site. Hij verkocht daarna een paar bezittingen op Marktplaats, dit om de gedupeerden van de hack terug te betalen.

Lees verder

Nederland

Oss onthult monument voor fataal stintongeluk

Geplaatst

op

door

In een park in Oss wordt vrijdagmiddag een monument onthuld ter nagedachtenis aan de vier kinderen die precies een jaar geleden omkwamen door de aanrijding van een trein met een stint. Het monument moet niet alleen troost bieden aan de ouders van de omgekomen kinderen, die tussen de 4 en 8 jaar oud waren, maar ook aan andere ouders die een kind verloren.

Oss heeft bewust gekozen voor een stille locatie in het Elzeneindpark en niet bij het station Oss West, waar het dramatische ongeval gebeurde. Daar is volgens de gemeente te veel omgevingsgeluid.

Het monument van ruim een meter hoog krijgt de naam Vlinderboek. „Het monument vertelt het verhaal over de emoties bij het verlies van een kind. Bij dit proces van jaren heeft de vlinder een belangrijke rol. Deze geeft uiteindelijk weer enige kleur aan het leven”, verklaart de gemeente.

Lees verder

Meest gelezen

X