Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Neres blijft bij Ajax

Geplaatst

op

door

David Neres zal zoals het er naar uitziet bij Ajax blijven spelen. Ajax heeft met het management van de Braziliaanse speler een akkoord bereikt omtrent een verbeterd contract en een verlenging van minimaal 1 jaar.

De interesse van clubs als Atletico Madrid welke een bod van 40 miljoen euro bij Ajax hebben neergelegd wordt hiermee afgeslagen. Eerder had ook Borussia Dortmund interesse getoond met een bod van 30 miljoen euro, hier is Ajax ook niet op ingegaan. De Chinese club Guangzhou Evergrande bood zelfs een half jaar geleden 43 miljoen euro op de 22 jarige David Neres, ook hier heeft Ajax laten weten Neres niet te willen laten gaan.

Momenteel doet Neres met het Braziliaans team mee aan de Copa America. Hij zal dan eind van de maand, na zijn vakantie zich melden in Amsterdam waar hij mogelijk zijn nieuwe verbeterde contract zal ondertekenen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Iwan

Ajax word zwart voorhoede.ik neem aan dat deze jongens geen bankzitters worden bij ajax. . promes Neres en Bergwijn .dan heb je wel klasse binnen gehaald. Feyenoord zal weer ver achter blijven om de titel rang lijst. jammer dat de competitiewedstrijd niet meer zo spannend is als vroeger. dan maar Ajax tegen het buitenland..Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X