Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Nepagenten opgepakt in Rotterdam

Geplaatst

op

De politie heeft gisteren, in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam, drie mannen opgepakt die zich voordeden als agent. Ze hadden bankbiljetten van vijftig en honderd dollar op zak, met een totaal waarde van zeker 3000 dollar.

Hoe de nepagenten hieraan zijn gekomen is niet duidelijk. Vermoedelijk hebben de nepagenten het geld van toeristen afgetroggeld.

Zowel in het Engels als in het Nederlands roept de politie gedupeerden op zich te melden.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Naraym

    maandag 30 januari 2017 at 00:57

    hoe weet je dat het nepagenten zijn als ze aan je deurbel zitten.. Niet opendoen.. wel opendoen.. ja.. nee.. criminelen verzinnen van alles om bij jou naar binnen te komen als ze denken dat er wat bij jou te halen valt.. dus gewoon niet meer opendoen tenzij ze zich kunnen legitimeren.. ook dat kan vals zijn. dan maar de politie bellen dat er agenten aan de deur zijn… klopt dat??

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

‘Bloedmaan’ maandagochtend te zien tijdens volledige verduistering

Geplaatst

op

De maan zal maandag volledig bloedrood kleuren tijdens een totale verduistering. Wie de zogenaamde ‘bloedmaan’ mist, moet tot 7 september 2025 wachten voor de eerstvolgende volledige eclips in Nederland.

De eerste veranderingen in het maanlicht beginnen rond 3.35 uur, maar dan is er nog niet veel te zien. De echte verduistering begint rond 5.41 uur en duurt iets meer dan een uur. Dan is de maan bloedrood. Het hoogtepunt is rond 6.12 uur. Daarna duurt het een paar uur voor de maan weer normaal schijnt.

De maan straalt zelf geen licht uit, maar weerkaatst het licht van de zon. Een maansverduistering vindt plaats als de aarde precies tussen de zon en de maan in komt. De maan staat dan in de schaduw van de aarde.

Het zonlicht gaat wel langs de aarde. De dampkring buigt het dan af naar de maan. Rood licht wordt het best afgebogen. Daardoor kleurt de maan tijdens een verduistering rood. Dat wordt een bloedmaan genoemd.

ANP

Lees verder

Nederland

Vrouw (29) komt om door ernstig ongeval vrachtwagen

Geplaatst

op

Een 29-jarige vrouw is donderdag overleden door een ernstig verkeersongeval in haar woonplaats Groningen. Ze fietste op een rotonde en werd geschept door een vrachtwagen.

Zwaargewond werd ze naar een ziekenhuis gebracht waar ze kort na aankomst overleed aan haar verwondingen. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval.

Lees verder

Meest gelezen