Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Nepagenten opgepakt in Rotterdam

Geplaatst

op

De politie heeft gisteren, in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam, drie mannen opgepakt die zich voordeden als agent. Ze hadden bankbiljetten van vijftig en honderd dollar op zak, met een totaal waarde van zeker 3000 dollar.

Hoe de nepagenten hieraan zijn gekomen is niet duidelijk. Vermoedelijk hebben de nepagenten het geld van toeristen afgetroggeld.

Zowel in het Engels als in het Nederlands roept de politie gedupeerden op zich te melden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Naraym

hoe weet je dat het nepagenten zijn als ze aan je deurbel zitten.. Niet opendoen.. wel opendoen.. ja.. nee.. criminelen verzinnen van alles om bij jou naar binnen te komen als ze denken dat er wat bij jou te halen valt.. dus gewoon niet meer opendoen tenzij ze zich kunnen legitimeren.. ook dat kan vals zijn. dan maar de politie bellen dat er agenten aan de deur zijn… klopt dat??Advertentie

Nederland

Vier doden bij ongeluk op A12 bij Den Haag

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mensen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in één auto, meldt de politie.

De auto is rond 1.00 uur op zijn zijkant tussen de vangrail en de geluidswal terechtgekomen. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De vier die zijn overleden zijn twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en hun aanstaande 26-jarige zwager uit Rotterdam.

De A12 tussen Nootdorp en Den Haag werd na het ongeluk in beide richtingen urenlang afgesloten voor onderzoek. De weg naar Utrecht werd in de loop van de nacht weer vrijgegeven, de weg richting Den Haag ging woensdagochtend om 6.30 uur weer open.

ANP

Lees verder

Nederland

Vmbo-examen gestolen uit auto docent

Geplaatst

op

Uit de auto van een vmbo-docent zijn vorige week vrijdag de opgaven, de instructies voor examinatoren en de correctievoorschriften van een centraal eindexamen gestolen. Dat meldt onderwijsminister Arie Slob aan de Tweede Kamer.

Het gaat om een zogenoemd centraal schriftelijk en praktisch examen voor het vak Zorg en Welzijn, dat niet overal tegelijk wordt afgenomen. Scholen hebben daar van 1 april tot 5 juli de tijd voor. Het examen bestaat uit verscheidene onderdelen, zowel praktijkgericht als theoretisch.

Van dergelijke examens bestaan twee versies, die gelijk over de scholen worden verdeeld. Scholen waar het examen nog moet worden afgenomen, moeten vanaf 6 mei, het einde van de meivakantie, de andere versie gebruiken. Voor leerlingen die het examen al hebben gemaakt, heeft de diefstal volgens Slob geen gevolgen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen