Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Nederlandse toerist loopt op Curaçao geen risico op coronabesmetting

Geplaatst

op

Mambo Beach Curacao 2

De Nederlandse toerist die voor vakantie naar Curaçao wil gaan, loopt geen extra risico op besmetting met het coronavirus. Woorden van epidemioloog Izzy Gerstenbluth. Curaçao kent sinds maart, net als Suriname een mooi aantal aan corona besmettingen.

Vanaf 7 november van dit jaar heeft de overheid van het toeristen eiland de coronamaatregelen versoepeld. Dit maakt dat toeristen normaal kunnen genieten van het prachtig eiland. Voorlopig is gemeld dat er geen extra maatregelen genomen zullen worden. De overheid is momenteel bezig met verdere versoepeling, geeft Gerstenbluth aan.

Voor nu geld een avondklok van 12 uur s ’avonds tot 4.30 uur in de ochtend. In publieke ruimtes blijft de scholing voorlopig op vier personen.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland

45 jaar onafhankelijkheid Suriname: Wan Pipel opnieuw in Filmhuis Den Haag

Geplaatst

op

Buitenkantpandavond Nieuw 2 1680x1120

In verband met 45 jaar staatkundig onafhankelijkheid van Suriname zal het Filmhuis Den Haag de Surinaamse film “Wan Pipel” vertonen. Als speciale gast zal oud- minister Jan Pronk aanwezig zijn. Suriname viert op woensdag 25 november 2020 haar onafhankelijkheid. Veel buitenlandse gasten zijn hiervoor uitgenodigd voor de viering op het Onafhankelijkheid plein.

Jan Pronk die laatstelijk is uitgekomen met een nieuw boek, verteld in een interview zijn betrokkenheid bij het beleid van Nederland inzake Suriname. De film “Wan Pipel” zal tot eind december van dit jaar in het filmhuis te zien zijn.

Ook zal “Wan Pipel” op de PICL te zien zijn op 25 november.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”

Geplaatst

op

Image

De Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt binnenkort met docuseries onder de titel “The Story Continues”. De docuseries zullen vijf opnames zijn, waarin de kijker op een zeer gepassioneerde manier wordt meegenomen in zijn uitdagingen, die Charlon Kloof te maken heeft tijdens zijn carrière.

Charlon Kloof is een Surinaams- Nederlands professioneel basketballer. Kloof die in Suriname geboren is, komt uit voor Nederland. De docuseries zullen gaan over zijn revalidatie periode, na het scheuren van zijn dijbeenspier tijdens een wedstrijd in Kroatië. Hij onderging een lang proces van revalidatie.

De launch van “The story Continues” zal op zondag 22 november 2020 plaatsvinden. Dit zal via zijn eigen social media kanaal worden uitgezonden. Ook zijn website zal op dezelfde dag onder de naam: charlonkloof.com.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen