Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Nederland kent weer piek van coronadoden, 16 mensen overleden

Geplaatst

op

Nederland kent nu een piek in het aantal coronadoden sinds mei 2020. Er zijn in het afgelopen 24 uur 16 mensen overleden aan het coronavirus. Het is nu ook bekend dat er 2544 nieuwe coronabesmettingen zijn geregistreerd door het RIVM.

Er is weer sprake van een sterke toename van coronabesmettingen, afgelopen woensdag waren er 2357  geregistreerd. De afgelopen week zijn er in totaal meer dan 15.000 mensen positief getest.

Ook de ziekenhuizen hebben weer een stijgende lijn van opnames van mensen die besmet zijn met het coronavirus. De druk in de zorg neemt weer toe.  De afgelopen week zijn er 46 mensen overleden aan covid19.-culturu.com

 

 

 

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
David
donderdag 24 september 2020 16:08

We gaan op een dag allemaal dood.over enkele jaren komt er weer een andere virus. En zo steeds weer veel doden. We gaan DOOD

Ashya
donderdag 24 september 2020 16:10

Val af eet gezond. Sport zo alleen kan je het verslaan oudere mensen moeten binnen blijven

Nederland

45 jaar onafhankelijkheid Suriname: Wan Pipel opnieuw in Filmhuis Den Haag

Geplaatst

op

Buitenkantpandavond Nieuw 2 1680x1120

In verband met 45 jaar staatkundig onafhankelijkheid van Suriname zal het Filmhuis Den Haag de Surinaamse film “Wan Pipel” vertonen. Als speciale gast zal oud- minister Jan Pronk aanwezig zijn. Suriname viert op woensdag 25 november 2020 haar onafhankelijkheid. Veel buitenlandse gasten zijn hiervoor uitgenodigd voor de viering op het Onafhankelijkheid plein.

Jan Pronk die laatstelijk is uitgekomen met een nieuw boek, verteld in een interview zijn betrokkenheid bij het beleid van Nederland inzake Suriname. De film “Wan Pipel” zal tot eind december van dit jaar in het filmhuis te zien zijn.

Ook zal “Wan Pipel” op de PICL te zien zijn op 25 november.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”

Geplaatst

op

Image

De Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt binnenkort met docuseries onder de titel “The Story Continues”. De docuseries zullen vijf opnames zijn, waarin de kijker op een zeer gepassioneerde manier wordt meegenomen in zijn uitdagingen, die Charlon Kloof te maken heeft tijdens zijn carrière.

Charlon Kloof is een Surinaams- Nederlands professioneel basketballer. Kloof die in Suriname geboren is, komt uit voor Nederland. De docuseries zullen gaan over zijn revalidatie periode, na het scheuren van zijn dijbeenspier tijdens een wedstrijd in Kroatië. Hij onderging een lang proces van revalidatie.

De launch van “The story Continues” zal op zondag 22 november 2020 plaatsvinden. Dit zal via zijn eigen social media kanaal worden uitgezonden. Ook zijn website zal op dezelfde dag onder de naam: charlonkloof.com.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen