Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Motorrijder komt om op circuit van Assen

Geplaatst

op

door

Een motorrijder is vanmorgen om het leven gekomen na een ernstig ongeval op het TT Circuit in Assen. Het gaat om een inwoner van de provincie Groningen.

Het slachtoffer kwam ten val tijdens een circuittraining. Volgens woordvoerder Peter Schorer van het TT Circuit viel de deelnemer in de opwarmronde van de training.

“Het regende licht en de coureur reed met relatief lage snelheid, hij viel en kwam hard op de grond terecht. Zijn motor gleed door, achter hem vielen nog twee coureurs. De hulpdiensten waren er snel bij en hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.”

“Tijdens een circuittraining rijden motorrijders achter een begeleider, die leert hoe je op het circuit moet rijden en hoe je de bochten moet nemen. En dat gaat op gecontroleerde snelheid. Die training wordt door verschillende organisaties aangeboden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Prinses Christina in besloten kring gecremeerd

Geplaatst

op

door

Prinses Christina is donderdagmiddag in besloten kring gecremeerd. De crematie volgde op de afscheidsbijeenkomst in het koetshuis van de Koninklijke Stallen. Daar hadden de koninklijke familie, vrienden en genodigden zich eerder op de dag verzameld. Ook die bijeenkomst was besloten.

Vanuit Paleis Noordeinde begeleidden de Oranjes eerder op de dag de kist naar het koetshuis voor de plechtigheid. Die nam ruim een uur in beslag, waarna een ontvangst volgde in het paleis.

Om 15.30 uur vertrok de lijkwagen, onder politiebegeleiding en met slechts één volgwagen met familie, naar het crematorium.

Prinses Christina, de jongste dochter van koningin Juliana en prins Bernhard, overleed vorige week vrijdag op 72-jarige leeftijd in haar appartement boven de Koninklijke Stallen in Den Haag, aan de gevolgen van botkanker.

Lees verder

Nederland

Motorrijder komt om door ongeval bij Groningen

Geplaatst

op

door

Bij een ernstig ongeval op de noordelijke ringweg vanuit Bedum naar Groningen is een motorrijder om het leven gekomen. Bij het ongeluk ter hoogte van bedrijventerrein Het Witte Lam waren ook meerdere auto’s betrokken.

De noordelijke ringweg was tijdelijk afgesloten vanwege het ongeluk maar is inmiddels weer vrij.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de motorrijder door onbekende oorzaak achterop een bestelbus is gereden en vervolgens onderuit is gegaan. Door het ongeval zijn motoronderdelen op de andere rijweg terechtgekomen en is ook daar een auto beschadigd.

Lees verder

Meest gelezen

X