Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Moeder van Mark Rutte niet besmet met corona

Geplaatst

op

Rutte2

De moeder van premier Mark Rutte die in een Haagse verpleeghuis woont waar corona geconstateerd is, is niet besmet. Tientallen bewoners leven in het verpleeghuis.

De besmette bewoners zijn overplaatst naar een andere aangegeven locatie. Hier zullen ze verpleegd en verzorgd worden op een afgezonderde afdeling. Premier Rutte wil volgens Nederlandse media niet ingaan hierop. Tot op dit moment zijn er drie besmettingen vastgesteld. Afgelopen week stierven al dubbel zoveel mensen aan het gevolg van het coronavirus. De situatie in Nederlandse verpleeghuizen is alarmerend. – Culturu.com

6 Reacties
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Francis
maandag 20 april 2020 08:12

Is een schande om de mensen die hard hebben gewerkt jaren lang nu zo te moeten besmetten. Nederland ga je schamen.

Gilcia
maandag 20 april 2020 16:40

Mijn moeder die Alzheimer heeft ligt zes weken op bed en weigert nu te eten en drinken. Behandeling is gestopt met extra vocht. Daarvoor was er niets aan de hand fysiek. Na een val uit bed is er pas naviernweken getest. En geen corona. Toch is ze niet opgenomen in een ziekenhuis zodat haar kinderen haar kunnen bezoeken. Nee. Ze heeft Alzheimer dus is haar leven verwachting niets waard en laten we haar versterven zonder erachter te komen waarom ze koorts heeft want twee keer antibiotica helpt niet bij een virus. Logisch hè. Neen geen bezoek zegt RIVM. Wat een… Lees verder »

Gilcia
maandag 20 april 2020 16:41

Voor Rutte moeder worden de zieken wel verplaatst

Yurdi
maandag 20 april 2020 16:50

Nederland is een land waar je of meedoet of mag sterven. Jou moeder heeft een ziekte en dat kost Nederland geld ze is al oud kost geld. Ze hebben liever dat je moeder vandaag dood gaat ipv morgen zodat ze geen pensioen meer hoeven te betalen geen dokter en hoef ze geen huis of verzorging meer en vervuild ze Nederland niet met vuile pampers. Met je moeder 1 miljoen ouderen. Als ze allemaal dood gaan heeftNederland zorgen minder geld maakt dat ze deze beslissing nemen. Jou moeder mag sterven anders hadden ze haar wel in het ziekenhuis een bed gegeven.… Lees verder »

Marcus Dohmen
woensdag 22 april 2020 01:39

Er zullen veel mensen onnodig lijden en sterven juist DOOR deze wederom verlengde lockdown.
Hopelijk gaan nog velen de echte waarheid zien. Dit moet stoppen en snel!

Reginaald
woensdag 22 april 2020 06:13

Het leven moet zoetjes aan weer naar normaal. De zon schijnt en de virus verdwijnt in alle landen. Valt het niet op dat het tijd word te vertrekken naar een warm land . Ik ga terug naar mijn geboorte land.Advertentie

Nederland

Memphis Depay: “Mijn plicht om daar te gaan staan”

Geplaatst

op

Img C2c5db862662 1

Ook Memphis Depay was aanwezig bij de antiracisme demonstratie tegen het politiegeweld tegen zwarte mensen. De aanvoerder van het Nederlands elftal was eerder ook aanwezig bij de demonstratie op de Dam in Amsterdam.

In een programma welke uitgezonden was op RTL4 zegt hij ; “Ik zie wat er in de wereld gebeurt en wat er in Nederland gebeurt” “Ik ervaar het van jongs af aan. Ik vond het mijn plicht om daar te gaan staan.”

Nog steeds heeft de bekende voetballer te maken met racisme. Recentelijk is hij nog benoemd als “bananenplukker”. Het werd hem wel is waar niet in het gezicht gezegd, maar wel op zijn social media account.

Culturu.com

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Denzel Dumfries aanwezig bij antiracisme demonstratie Rotterdam, traint nu apart bij PSV

Geplaatst

op

Img F3c78591be60 1

Denzel Dumfries was gisteren aanwezig bij de antiracisme demonstratie in Rotterdam. Speler en club hebben in goed overleg samen besloten dat hij vanaf nu apart traint uit voorzorg. Dit zal zo tot een eind van het voetbalseizoen zo zijn.

Echter wordt er benadrukt dat Denzel zich wel aan de veiligheidsvoorschriften heeft gehouden, maar dat was niet het geval bij de overige betogers die aanwezig waren bij de demonstratie op de Erasmusbrug.

Vandaar dat er is besloten om alle risico’s uit te sluiten dit met betrekking tot de gezondheid van de spelers en trainers.

De spelers van PSV worden door de medische staf regelmatig gemonitord, zo ook Dumfries. “Alle betrokkenen beseffen dat deze keuze gemaakt kan worden omdat er geen wedstrijden zijn”, is de verklaring van de club PSV.

Lees verder

Meest gelezen