Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Meer dan 7.500 besmettingen binnen 24 uur in Nederland

Geplaatst

op

Covid Europa Efe

In 24 uur tijd heeft Nederland een recordaantal covid- gevallen van meer dan 7.500 besmettingen. De National Institute for Public Health heeft de gevallen bevestigd. Het land is momenteel in een gedeeltelijke lockdown, die moet gaan resulteren in het vertragen van een tweede Covid-19 golf.

Tot op dit moment is volgens de cijfers van de National Institute for Public Health duidelijk, dat Europa met een ruime marge de Verenigde Staten heeft ingehaald. Europa heeft dagelijks ongeveer 100.000 nieuwe gevallen. De gegevens zijn vandaag vrijgegeven. Tot op dit moment zijn andere Europese landen scholen sluiten, operaties annuleren en medische studenten registreren.

Eerder dit jaar hebben de meeste Europese regeringen de lockdowns in de zomer versoepeld om de economieën nieuw leven in te blazen. Op zo een manier kon de eerste golf dan gehandhaafd worden.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gilly
donderdag 15 oktober 2020 22:08

We gaan eraan

Nederland

45 jaar onafhankelijkheid Suriname: Wan Pipel opnieuw in Filmhuis Den Haag

Geplaatst

op

Buitenkantpandavond Nieuw 2 1680x1120

In verband met 45 jaar staatkundig onafhankelijkheid van Suriname zal het Filmhuis Den Haag de Surinaamse film “Wan Pipel” vertonen. Als speciale gast zal oud- minister Jan Pronk aanwezig zijn. Suriname viert op woensdag 25 november 2020 haar onafhankelijkheid. Veel buitenlandse gasten zijn hiervoor uitgenodigd voor de viering op het Onafhankelijkheid plein.

Jan Pronk die laatstelijk is uitgekomen met een nieuw boek, verteld in een interview zijn betrokkenheid bij het beleid van Nederland inzake Suriname. De film “Wan Pipel” zal tot eind december van dit jaar in het filmhuis te zien zijn.

Ook zal “Wan Pipel” op de PICL te zien zijn op 25 november.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”

Geplaatst

op

Image

De Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt binnenkort met docuseries onder de titel “The Story Continues”. De docuseries zullen vijf opnames zijn, waarin de kijker op een zeer gepassioneerde manier wordt meegenomen in zijn uitdagingen, die Charlon Kloof te maken heeft tijdens zijn carrière.

Charlon Kloof is een Surinaams- Nederlands professioneel basketballer. Kloof die in Suriname geboren is, komt uit voor Nederland. De docuseries zullen gaan over zijn revalidatie periode, na het scheuren van zijn dijbeenspier tijdens een wedstrijd in Kroatië. Hij onderging een lang proces van revalidatie.

De launch van “The story Continues” zal op zondag 22 november 2020 plaatsvinden. Dit zal via zijn eigen social media kanaal worden uitgezonden. Ook zijn website zal op dezelfde dag onder de naam: charlonkloof.com.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen