Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Man rijdt met fiets over vluchtstrook A16 in West-Brabant

Geplaatst

op

door

Fietsen over de snelweg is niet alleen verboden, maar ook levensgevaarlijk. Daarom reageerde de politie donderdagnacht meteen op de melding dat een fietser was gesignaleerd op de vluchtstrook van de A16.

Bij Etten-Leur werd de man staande gehouden. Zijn uitleg waarom hij over de snelweg fietste: “Dit is de kortste route naar Roosendaal”.   Dit meldt een wijkagent via sociale media. Het incident vond plaats rond 2.30 uur. De man heeft vervolgens een boete gekregen van 150 euro.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Surinder

zo. je bent niet gek om op de snelweg te gaan lopen. snel weg .. hij wou snel weg zeker. snelweg in Nederland is geen snelweg in een ander land overal zijn er camera’s ze kunnen alles en iedereen op de wegen volgen.Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X