Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Man in Nederland opgepakt in zaak vermissing 22-jarige studente uit Suriname

Geplaatst

op

Zoektocht Sumanta

Een man uit Rijswijk is opgepakt in de zaak rond de vermissing van de 22-jarige Sumanta Bansi. Bansi verdween tweeënhalf jaar in Nederland. De man uit Rijswijk is opgepakt door de politie en zit vooralsnog vast.

Volgens het onderzoek was Sumanta sinds 2016 vanuit Suriname naar Nederland vertrokken om te gaan studeren. Ze studeerde Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij liep stage in Den Haag en verbleef bij een gastgezin in Hoorn.

Op het moment van de verdwijning was Bansi in de verwachting. Sinds februari 2018 heeft niemand meer iets van haar vernomen. Ondanks alle zoekacties is haar lichaam vooralsnog niet gevonden. De politie stelt vast dat Bansi hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer is geworden van misdrijf. De rol van de verdachte die op dit moment is opgepakt, zal door de recherche worden onderzocht.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronny Hooikamp
dinsdag 17 november 2020 07:56

De rol is wel duidelijk.

Nederland

45 jaar onafhankelijkheid Suriname: Wan Pipel opnieuw in Filmhuis Den Haag

Geplaatst

op

Buitenkantpandavond Nieuw 2 1680x1120

In verband met 45 jaar staatkundig onafhankelijkheid van Suriname zal het Filmhuis Den Haag de Surinaamse film “Wan Pipel” vertonen. Als speciale gast zal oud- minister Jan Pronk aanwezig zijn. Suriname viert op woensdag 25 november 2020 haar onafhankelijkheid. Veel buitenlandse gasten zijn hiervoor uitgenodigd voor de viering op het Onafhankelijkheid plein.

Jan Pronk die laatstelijk is uitgekomen met een nieuw boek, verteld in een interview zijn betrokkenheid bij het beleid van Nederland inzake Suriname. De film “Wan Pipel” zal tot eind december van dit jaar in het filmhuis te zien zijn.

Ook zal “Wan Pipel” op de PICL te zien zijn op 25 november.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”

Geplaatst

op

Image

De Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt binnenkort met docuseries onder de titel “The Story Continues”. De docuseries zullen vijf opnames zijn, waarin de kijker op een zeer gepassioneerde manier wordt meegenomen in zijn uitdagingen, die Charlon Kloof te maken heeft tijdens zijn carrière.

Charlon Kloof is een Surinaams- Nederlands professioneel basketballer. Kloof die in Suriname geboren is, komt uit voor Nederland. De docuseries zullen gaan over zijn revalidatie periode, na het scheuren van zijn dijbeenspier tijdens een wedstrijd in Kroatië. Hij onderging een lang proces van revalidatie.

De launch van “The story Continues” zal op zondag 22 november 2020 plaatsvinden. Dit zal via zijn eigen social media kanaal worden uitgezonden. Ook zijn website zal op dezelfde dag onder de naam: charlonkloof.com.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen