Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Luchtballon maakt noodlanding in woonwijk Utrecht

Geplaatst

op

door

Een luchtballon moest maandagavond noodgedwongen landen op het Cole Porterplantsoen in de Utrechtse wijk Terwijde. 

Op een filmpje gemaakt door een buurtbewoner is te zien hoe de ballonvaarder mensen die in het park waren om hulp vroeg. Hij wierp een touw naar beneden zodat zij hem konden helpen.

De noodlanding was waarschijnlijk nodig omdat de wind was gaan liggen. Bij de landing raakte niemand gewond. Ook is er geen schade aangericht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Man belandt met auto in vangrail

Geplaatst

op

door

Een  23-jarige man uit het Brabantse Kaatsheuvel is zondagavond met zijn auto tegen de vangrail gereden. Doordat er een flesje onder het rempedaal terecht gekomen was kon de man niet meer remmen en reed hij de vangrail in. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Lees verder

Nederland

Drie mannen overleden na reddingsactie Noordzee

Geplaatst

op

door

Drie drenkelingen zijn zondag overleden nadat zij voor de kust van Den Haag en Wassenaar uit de Noordzee waren gered. Dit heeft de politie zondagavond bekendgemaakt. Een van hen werd bij het Zuiderstrand in Scheveningen uit het water gehaald, de andere twee bij de Wassenaarse Slag net ten noorden van Den Haag.

Het gaat om drie mannen, onder wie zeker een Duitser. Ook de andere twee komen uit het buitenland, maar hun nationaliteit is nog niet bekend. De zwemmers zouden te ver de zee in zijn gegaan en daarna in de problemen zij geraakt.

Toen meerdere meldingen binnen kwamen zijn er grote reddingsacties op touw gezet waarbij meerdere reddingsboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), de kustwacht en reddingsbrigade betrokken waren.

De drie slachtoffers zijn op de kant door de hulpdiensten gereanimeerd, maar alsnog overleden. De familieleden van de slachtoffers zijn op de hoogte gebracht.

Lees verder

Meest gelezen

X