Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Loes (18) uit Epe vermist na feestje in Oene

Geplaatst

op

door

18-jarige Loes uit Epe wordt vermist. Ze kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’.

Op social media wordt een opsporingsbericht over het meisje massaal gedeeld. De tiener had vrijdagavond een feestje van vrienden in Oene, vertelt haar vader tegenover de media. Rond 04.00 uur zou ze daar in haar eentje zijn vertrokken op een fiets. Vervolgens ontbreekt van haar ieder spoor.

Politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen laat weten dat de situatie wordt gezien als een ‘urgente vermissing’. ,,Dat komt doordat dit niet binnen het patroon van haar gedrag past.’’ De politie is dan ook nog altijd actief op zoek naar Loes.

Zaterdagavond werd al een Burgernetactie opgestart. Daarin werd vermeld dat het meisje wordt gezocht in de omgeving van Oene en Vaassen. Om haar te vinden is een signalement vrijgegeven. Ze is 1,75 meter lang en droeg een lange zwarte broek en witte sportschoenen. Daarnaast had ze een zwart t-shirt aan met opdruk en een gele jas. Ze was op pad met een elektrische fiets van het merk Giant.

De actie, die even na middernacht werd stopgezet, had geen succes: het meisje is nog altijd spoorloos. De politie vraagt daarom om camerabeelden uit de omgeving. Wie dergelijke beelden heeft, wordt gevraagd deze te bekijken vanaf 03.59 uur. Mogelijk is de vermiste tiener hierop te zien.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X