Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Liquidatie in Amsterdam

Geplaatst

op

Bij een liquidatie in Amsterdam-Osdorp is dinsdagavond een man om het leven gekomen.

Volgens de politie is het slachtoffer een 25-jarige man die geboren en woonachtig is in Amsterdam. “Hij was bekend bij de politie, maar niet op het gebied van zware criminaliteit”, laat een woordvoerder van de politie woensdagochtend.

De man werd gisteravond rond 22.30 uur op straat neergeschoten in de Prof. R, Casimirstraat. Buurtbewoners kwamen op het geluid van de schoten af en een aantal van hen probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Ook toegesnelde brandweerlieden en politieagenten deden nog een poging, maar het mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De daders hebben meerdere schoten gelost en het slachtoffer van dichtbij meerdere keren geraakt. Ze zijn er daarna vandoor gegaan en zijn nog op de vlucht.

Rechercheurs en forensisch specialisten hebben de hele nacht onderzoek gedaan.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Wilgo

    woensdag 1 februari 2017 at 21:09

    wat laf om iemand zo op straat neer te knallen. misschien heeft hij nog kleine kinderen. maarja je weet ook niet waar dit over gaat. wat het ook is gerechtigheid zal geschieden.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen