Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Liquidatie in Amsterdam

Geplaatst

op

door

Bij een liquidatie in Amsterdam-Osdorp is dinsdagavond een man om het leven gekomen.

Volgens de politie is het slachtoffer een 25-jarige man die geboren en woonachtig is in Amsterdam. “Hij was bekend bij de politie, maar niet op het gebied van zware criminaliteit”, laat een woordvoerder van de politie woensdagochtend.

De man werd gisteravond rond 22.30 uur op straat neergeschoten in de Prof. R, Casimirstraat. Buurtbewoners kwamen op het geluid van de schoten af en een aantal van hen probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Ook toegesnelde brandweerlieden en politieagenten deden nog een poging, maar het mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De daders hebben meerdere schoten gelost en het slachtoffer van dichtbij meerdere keren geraakt. Ze zijn er daarna vandoor gegaan en zijn nog op de vlucht.

Rechercheurs en forensisch specialisten hebben de hele nacht onderzoek gedaan.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Wilgo

wat laf om iemand zo op straat neer te knallen. misschien heeft hij nog kleine kinderen. maarja je weet ook niet waar dit over gaat. wat het ook is gerechtigheid zal geschieden.Advertentie

Nederland

Rutte wenst Johnson succes met vervolgstappen

Geplaatst

op

door

Premier Mark Rutte heeft de Britse premier Boris Johnson succes gewenst met de volgende stappen in het Britse Lagerhuis met betrekking tot de brexit. Rutte twitterde zaterdagavond: “Zojuist contact gehad met @BorisJohnson en de situatie rond #Brexit doorgesproken. Heb hem succes gewenst met de volgende stappen in het Britse Lagerhuis. We hebben afgesproken nauw contact te houden.”

Lees verder

Nederland

Brand in zalencentrum Loil onder controle

Geplaatst

op

door

De grote brand die in zalencentrum Lara in het Gelderse Loil in de nacht van zaterdag op zondag woedde, is onder controle. Dat zegt een woordvoerder van de brandweer. De bewoners van 8 huizen, die door de politie uit voorzorg zijn ontruimd, zijn opgevangen in de pastorie. Bekeken wordt wanneer ze kunnen terugkeren.

De brand ontstond vannacht toen niemand aanwezig was in het pand en werd ontdekt door omwonenden. Op enig moment sloeg het vuur over naar een ouder gedeelte van het zalencomplex. Het dak daarvan bevatte asbest en stortte in. Volgens de brandweer zijn er asbestdeeltjes aangetroffen in het pand, maar hebben die zich niet verspreid in de directe omgeving. “Er is geen gevaar voor omwonenden”, aldus de brandweerwoordvoerder.

Het zalencomplex bestond uit vier zalen, foyer, café en restaurant en moet volgens de brandweer “als verloren worden beschouwd.”

Lees verder

Meest gelezen

X