woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
4
(1)

Lil Kleine mishandelt vriendin in het openbaar

lees ook ...

Media melden dat Lil Kleine is aangehouden na openlijke mishandeling van zijn vriendin. Op sociale media verschenen  beelden  waarop te zien is hoe Jorik Scholten meer bekend als Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes uit een auto trekt aan de haren voor ooggetuige. De politie meldt alleen, dat een 27-jarige Amsterdammer is aangehouden wegens mishandeling. Volgens de politie probeerde de verdachte weg te rijden, maar werd toch opgepakt.

Het management van Scholten wil nu de beelden verspreid werden via het kanaal van Yvonne  Coldeweijer op een later tijdstip met een verklaring komen.

Het is niet de eerste keer, dat de rapper slechte publiciteit haalt. Hij is jaren regelmatig in aanraking gekomen met de politie. Vrijdag kreeg hij nog een taakstraf van 120 uur, ook vanwege mishandeling in 2019.

In het buitenland op het Spaanse eiland Ibiza moest hij een nacht in de cel na aangifte van zijn vriendin tegen hem voor mishandeling. Later heeft zij samen met hem in een videoverklaring  fysiek geweld ontkend. Spanje liet hem toen gaan.

Lil Kleine werd in 2015 bekend met het nummer 1-hit Drank & Drugs, samen met Ronnie Flex. Hij speelde ook in een aantal films. Verder was hij jurylid in The Voice of Holland. Op dit moment staat zijn album Ibiza Stories, waarin hij rapt over de vermeende mishandeling op Ibiza, op nummer één in de Album top 100.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandLil Kleine mishandelt vriendin in het openbaar