Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Lichtgetinte aanrander slaat toe bij shoppende vrouwen

Geplaatst

op

De Amsterdamse politie is met man en macht op zoek naar een man die zich tijdens het ‘winkelen’ op acht juni jongstleden schuldig heeft gemaakt aan het betasten van meerdere vrouwen. 

Camerabeelden hebben de zieke werkwijze van de man blootgelegd. De man lijkt heel erg geïnteresseerd te zijn in winkelproducten, maar probeert zo subtiel mogelijk de billen van vrouwen aan te raken.

De politie sluit niet uit dat de man op meerdere plaatsen heeft toegeslagen. De verdachte krijgt twee weken de tijd om zich te melden. Doet hij dat niet, dan zullen de beelden openbaar worden gemaakt en zal zijn gezicht herkenbaar worden gemaakt.

Het signalement van de man: tussen de 30 en 35 jaar oud, rond de 1,80 meter lang, lichtgetint uiterlijk, zwart haar en een stoppelbaardje.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Vrouw (29) komt om door ernstig ongeval vrachtwagen

Geplaatst

op

Een 29-jarige vrouw is donderdag overleden door een ernstig verkeersongeval in haar woonplaats Groningen. Ze fietste op een rotonde en werd geschept door een vrachtwagen.

Zwaargewond werd ze naar een ziekenhuis gebracht waar ze kort na aankomst overleed aan haar verwondingen. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is. De politie komt graag in contact met getuigen van het ongeval.

Lees verder

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Meest gelezen