Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Lichtgetinte aanrander slaat toe bij shoppende vrouwen

Geplaatst

op

De Amsterdamse politie is met man en macht op zoek naar een man die zich tijdens het ‘winkelen’ op acht juni jongstleden schuldig heeft gemaakt aan het betasten van meerdere vrouwen. 

Camerabeelden hebben de zieke werkwijze van de man blootgelegd. De man lijkt heel erg geïnteresseerd te zijn in winkelproducten, maar probeert zo subtiel mogelijk de billen van vrouwen aan te raken.

De politie sluit niet uit dat de man op meerdere plaatsen heeft toegeslagen. De verdachte krijgt twee weken de tijd om zich te melden. Doet hij dat niet, dan zullen de beelden openbaar worden gemaakt en zal zijn gezicht herkenbaar worden gemaakt.

Het signalement van de man: tussen de 30 en 35 jaar oud, rond de 1,80 meter lang, lichtgetint uiterlijk, zwart haar en een stoppelbaardje.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Kijkt u nog naar RTL Late Night?

Geplaatst

op

By

Humberto Tan kondigde in het begin van het jaar aan RTL Late Night te verlaten op verzoek van de leiding van RTL4.

Humberto vertrok toen er nog maar 400.000 kijkers waren overgebleven van de miljoen die hij in de eerste jaren had. Hij was het niet eens met de beslissing van management, maar had geen ander keus.

Twan Huys zou zou de gouden tijden van RTL Late Night laten herleven. Dat gaat niet gebeuren, is na anderhalve week duidelijk. Hij begon met ruim een half miljoen kijkers, maar dat worden er iedere dag minder. Gisteren waren er nog 366.000 van over. De concurrent, Pauw, zat op 800.000.

Huys is binnengehaald door programmadirecteur Erland Galjaard, die sindsdien is ontslagen. Dat zal de kans dat Huys snel het veld ruimt vergroten.

 

Lees verder

Nederland

Vanaf 2019 is de zomertijd officieel afgeschaft

Geplaatst

op

By

De Europese Commissie heeft besloten dat het ieder half jaar verzetten van de klok niet meer hoeft. Voorzitter Jean-Claude Juncker heeft bekend gemaakt dat het aan iedere EU-lidstaat zelf is om te bepalen of de zomertijd blijft bestaan.

In Nederland zijn winter- en zomertijd in 1977 ingevoerd. Voor die tijd had men het jaren zonder gedaan. In de zomer hoefde de klok niet vooruit en in de winter niet achteruit. Geen ‘nacht van de nacht’ en in de zomer geen ‘gebroken nacht’.

“Op basis van het subsidiariteitsbeginsel moeten de lidstaten zelf kunnen beslissen of hun inwoners in de zomer- of wintertijd leven”, zei Juncker. Wel komt er een wetsvoorstel van de Europese Commissie om er voor te zorgen dat buurlanden hun keuze op elkaar afstemmen, zodat er niet een heleboel verschillende tijdzones ontstaan.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |