Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Lichtgetinte aanrander slaat toe bij shoppende vrouwen

Geplaatst

op

De Amsterdamse politie is met man en macht op zoek naar een man die zich tijdens het ‘winkelen’ op acht juni jongstleden schuldig heeft gemaakt aan het betasten van meerdere vrouwen. 

Camerabeelden hebben de zieke werkwijze van de man blootgelegd. De man lijkt heel erg geïnteresseerd te zijn in winkelproducten, maar probeert zo subtiel mogelijk de billen van vrouwen aan te raken.

De politie sluit niet uit dat de man op meerdere plaatsen heeft toegeslagen. De verdachte krijgt twee weken de tijd om zich te melden. Doet hij dat niet, dan zullen de beelden openbaar worden gemaakt en zal zijn gezicht herkenbaar worden gemaakt.

Het signalement van de man: tussen de 30 en 35 jaar oud, rond de 1,80 meter lang, lichtgetint uiterlijk, zwart haar en een stoppelbaardje.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Vier doden bij ongeluk op A12 bij Den Haag

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mensen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in één auto, meldt de politie.

De auto is rond 1.00 uur op zijn zijkant tussen de vangrail en de geluidswal terechtgekomen. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De vier die zijn overleden zijn twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en hun aanstaande 26-jarige zwager uit Rotterdam.

De A12 tussen Nootdorp en Den Haag werd na het ongeluk in beide richtingen urenlang afgesloten voor onderzoek. De weg naar Utrecht werd in de loop van de nacht weer vrijgegeven, de weg richting Den Haag ging woensdagochtend om 6.30 uur weer open.

ANP

Lees verder

Nederland

Vmbo-examen gestolen uit auto docent

Geplaatst

op

Uit de auto van een vmbo-docent zijn vorige week vrijdag de opgaven, de instructies voor examinatoren en de correctievoorschriften van een centraal eindexamen gestolen. Dat meldt onderwijsminister Arie Slob aan de Tweede Kamer.

Het gaat om een zogenoemd centraal schriftelijk en praktisch examen voor het vak Zorg en Welzijn, dat niet overal tegelijk wordt afgenomen. Scholen hebben daar van 1 april tot 5 juli de tijd voor. Het examen bestaat uit verscheidene onderdelen, zowel praktijkgericht als theoretisch.

Van dergelijke examens bestaan twee versies, die gelijk over de scholen worden verdeeld. Scholen waar het examen nog moet worden afgenomen, moeten vanaf 6 mei, het einde van de meivakantie, de andere versie gebruiken. Voor leerlingen die het examen al hebben gemaakt, heeft de diefstal volgens Slob geen gevolgen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen