Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Lichaam ontdekt in water Delft

Geplaatst

op

door

In het water bij de Reineveldbrug in Delft is dinsdagochtend een lichaam gevonden. Rond 10.00 uur werd de politie gebeld door een voorbijganger die het lichaam in het water van het Rijn-Schiekanaal zag liggen.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. De familie van de overleden man is nog niet op de hoogte gesteld. Daarom is de identiteit nog niet bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Drie doden door ongeval op A2

Geplaatst

op

door

Het ongeval op de A2 bij Vinkeveen heeft aan drie mensen het leven gekost, meldt de politie. Eén gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg werd donderdagmiddag tussen Utrecht en Amsterdam bij Vinkeveen en Breukelen helemaal afgesloten na het ernstige ongeval. Een auto was via de middenberm op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar op tegemoetkomend verkeer. Aanvankelijk leek het erop dat er sprake was van een spookrijder.

Lees verder

Nederland

Tractor zorgt voor ongeluk op A4

Geplaatst

op

door

Op de Rijksweg A4 is woensdagavond een tractor betrokken geraakt bij een aanrijding.

De aanrijding vond even na 20.00 plaats in de richting van Amsterdam. Een personenauto knalde door nog onbekende oorzaak achterop de tractor en verloor daarbij het wiel en kantelde.

De twee inzittenden van de tractor en de bestuurder van de personenauto zijn ter plekke onderzocht door het ambulance personeel.

De tractor was in een colonne onderweg vanuit Den Haag.

Lees verder

Meest gelezen

X