donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(1)

Landelijk telefoonnummer voor vaccinatietwijfelaars

lees ook ...

Money Laundering geldtransactiekantoor in onderzoek bij Nede...

De politie heeft meerdere verdachten aangehouden tijdens een onderzoek naar witwassen via een geldtransactiekantoor. Rotterdam, Barendrecht, en Rhoon zijn aangedaan hiervoor. Verdachten zijn aangehoud...

Vorige maand heeft Erasmus MC een twijfeltelefoonlijn geopend om mensen die twijfelen aan de Covid-19- vaccins en vragen hebben te woord te staan. Per dag belden gemiddeld zeshonderd mensen. Het was dus een groot succes. De twijfeltelefoon was toen alleen op de woensdag en vrijdag tussen 08.30 uur en 13.30 uur te bereiken, omdat men onvoldoende mensen had om met de lijnen te belasten.

Nu hebben ziekenhuizen een landelijk telefoonnummer geopend voor  deze mensen. De zogenaamde Twijfeltelefoon is vanaf maandag iedere werkdag te raadplegen voor vragen over de coronavaccins.

Universitaire  ziekenhuizen in Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Maastricht  hebben daarom besloten zich aan te sluiten bij het succesvolle initiatief van het Erasmus MC.

De Twijfeltelefoon is in het leven geroepen om mensen die vragen over de coronavaccins hebben en graag ook medisch advies willen tegemoet te komen. De lijn is vanaf maandag iedere werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur bereikbaar via 088-75 55 777.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandLandelijk telefoonnummer voor vaccinatietwijfelaars