Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Koeman met hartproblemen opgenomen in ziekenhuis

Geplaatst

op

Img F9144e92f9ee 1

Ronald Koeman de bondscoach van Nederland is met hartproblemen opgenomen in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC). Koeman heeft er een hartcatheterisatie moeten ondergaan. De bondscoach werd vanuit zijn woonplaats met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, aldaar werd hij direct opgevangen door specialisten om hem te dotteren.

De fysieke gesteldheid van Koeman is momenteel stabiel, mede door het snelle handelen van de specialisten. Volgens zijn echtgenote Bartina Koeman maakt haar partner het weer redelijk goed.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments


Advertentie

Nederland

Memphis Depay: “Mijn plicht om daar te gaan staan”

Geplaatst

op

Img C2c5db862662 1

Ook Memphis Depay was aanwezig bij de antiracisme demonstratie tegen het politiegeweld tegen zwarte mensen. De aanvoerder van het Nederlands elftal was eerder ook aanwezig bij de demonstratie op de Dam in Amsterdam.

In een programma welke uitgezonden was op RTL4 zegt hij ; “Ik zie wat er in de wereld gebeurt en wat er in Nederland gebeurt” “Ik ervaar het van jongs af aan. Ik vond het mijn plicht om daar te gaan staan.”

Nog steeds heeft de bekende voetballer te maken met racisme. Recentelijk is hij nog benoemd als “bananenplukker”. Het werd hem wel is waar niet in het gezicht gezegd, maar wel op zijn social media account.

Culturu.com

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Denzel Dumfries aanwezig bij antiracisme demonstratie Rotterdam, traint nu apart bij PSV

Geplaatst

op

Img F3c78591be60 1

Denzel Dumfries was gisteren aanwezig bij de antiracisme demonstratie in Rotterdam. Speler en club hebben in goed overleg samen besloten dat hij vanaf nu apart traint uit voorzorg. Dit zal zo tot een eind van het voetbalseizoen zo zijn.

Echter wordt er benadrukt dat Denzel zich wel aan de veiligheidsvoorschriften heeft gehouden, maar dat was niet het geval bij de overige betogers die aanwezig waren bij de demonstratie op de Erasmusbrug.

Vandaar dat er is besloten om alle risico’s uit te sluiten dit met betrekking tot de gezondheid van de spelers en trainers.

De spelers van PSV worden door de medische staf regelmatig gemonitord, zo ook Dumfries. “Alle betrokkenen beseffen dat deze keuze gemaakt kan worden omdat er geen wedstrijden zijn”, is de verklaring van de club PSV.

Lees verder

Meest gelezen