Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Klopjacht op ontsnapte gevangene Rotterdam

Geplaatst

op

De politie in Rotterdam is opzoek naar een ontsnapte gevangene, die vuurwapengevaarlijk is. De gevangene, Elias Adahchour, ging er vanmiddag om half twee vandoor op het terrein van het Sint Franciscus Gasthuis, waar hij voor een behandeling was geweest.

Elias Adahchour wordt verdacht van twee schietpartijen in Rotterdam, op 4 en 9 december. waarbij meerdere gewonden vielen.

De man wist te ontkomen terwijl hij aan zijn linkerhand nog handboeien had zitten.Volgens een woordvoerster van het ministerie van Veiligheid en Justitie hebben begeleiders twee waarschuwingsschoten gelost om hem tegen te houden, maar wist hij toch te ontkomen.

Er is een klopjacht ingezet met een groot aantal agenten, speurhonden en een helikopter.

De politie heeft een signalement verspreid:

Adahchour heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. De lichtgetinte draagt een donkere spijkerbroek en had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand.

Mensen die hem hebben gezien wordt gevraagd om niet zelf actie te ondernemen, maar direct contact opnemen met de politie.

2 Reacties

2 Reacties

  1. Rachell

    donderdag 19 januari 2017 at 23:02

    hebben ze hem al gepakt. ik durf bijna niet naar Rotterdam

  2. Maike

    zaterdag 21 januari 2017 at 05:01

    nee nog steeds niet. misschien is hij al maar het buitenland.als hij maar geen auto neemt en op een menigte inrijd. zo gek zijn ze tegenwoordog.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |