Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Klopjacht op ontsnapte gevangene Rotterdam

Geplaatst

op

door

De politie in Rotterdam is opzoek naar een ontsnapte gevangene, die vuurwapengevaarlijk is. De gevangene, Elias Adahchour, ging er vanmiddag om half twee vandoor op het terrein van het Sint Franciscus Gasthuis, waar hij voor een behandeling was geweest.

Elias Adahchour wordt verdacht van twee schietpartijen in Rotterdam, op 4 en 9 december. waarbij meerdere gewonden vielen.

De man wist te ontkomen terwijl hij aan zijn linkerhand nog handboeien had zitten.Volgens een woordvoerster van het ministerie van Veiligheid en Justitie hebben begeleiders twee waarschuwingsschoten gelost om hem tegen te houden, maar wist hij toch te ontkomen.

Er is een klopjacht ingezet met een groot aantal agenten, speurhonden en een helikopter.

De politie heeft een signalement verspreid:

Adahchour heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. De lichtgetinte draagt een donkere spijkerbroek en had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand.

Mensen die hem hebben gezien wordt gevraagd om niet zelf actie te ondernemen, maar direct contact opnemen met de politie.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Rachell

hebben ze hem al gepakt. ik durf bijna niet naar Rotterdam

Maike

nee nog steeds niet. misschien is hij al maar het buitenland.als hij maar geen auto neemt en op een menigte inrijd. zo gek zijn ze tegenwoordog.Advertentie

Nederland

Rutte wenst Johnson succes met vervolgstappen

Geplaatst

op

door

Premier Mark Rutte heeft de Britse premier Boris Johnson succes gewenst met de volgende stappen in het Britse Lagerhuis met betrekking tot de brexit. Rutte twitterde zaterdagavond: “Zojuist contact gehad met @BorisJohnson en de situatie rond #Brexit doorgesproken. Heb hem succes gewenst met de volgende stappen in het Britse Lagerhuis. We hebben afgesproken nauw contact te houden.”

Lees verder

Nederland

Brand in zalencentrum Loil onder controle

Geplaatst

op

door

De grote brand die in zalencentrum Lara in het Gelderse Loil in de nacht van zaterdag op zondag woedde, is onder controle. Dat zegt een woordvoerder van de brandweer. De bewoners van 8 huizen, die door de politie uit voorzorg zijn ontruimd, zijn opgevangen in de pastorie. Bekeken wordt wanneer ze kunnen terugkeren.

De brand ontstond vannacht toen niemand aanwezig was in het pand en werd ontdekt door omwonenden. Op enig moment sloeg het vuur over naar een ouder gedeelte van het zalencomplex. Het dak daarvan bevatte asbest en stortte in. Volgens de brandweer zijn er asbestdeeltjes aangetroffen in het pand, maar hebben die zich niet verspreid in de directe omgeving. “Er is geen gevaar voor omwonenden”, aldus de brandweerwoordvoerder.

Het zalencomplex bestond uit vier zalen, foyer, café en restaurant en moet volgens de brandweer “als verloren worden beschouwd.”

Lees verder

Meest gelezen

X