Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Kijkt u nog naar RTL Late Night?

Geplaatst

op

door

Humberto Tan kondigde in het begin van het jaar aan RTL Late Night te verlaten op verzoek van de leiding van RTL4.

Humberto vertrok toen er nog maar 400.000 kijkers waren overgebleven van de miljoen die hij in de eerste jaren had. Hij was het niet eens met de beslissing van management, maar had geen ander keus.

Twan Huys zou zou de gouden tijden van RTL Late Night laten herleven. Dat gaat niet gebeuren, is na anderhalve week duidelijk. Hij begon met ruim een half miljoen kijkers, maar dat worden er iedere dag minder. Gisteren waren er nog 366.000 van over. De concurrent, Pauw, zat op 800.000.

Huys is binnengehaald door programmadirecteur Erland Galjaard, die sindsdien is ontslagen. Dat zal de kans dat Huys snel het veld ruimt vergroten.

 

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Johan

haha. en wie lacht nu in zijn vuistje. er was een journaliste .ik kan nu niet op haar naam komen. zei had veel commentaar op Humberto. samen met die grote snor Derksen. 2 mensen die Humberto graag weg wilden. en wil ik nu zien als ze hun bek ook open zullen trekken dat Twan weg moet.

wil

nee ik kijk niet. Deze man moet zich bezig houden met nieuws.daar is hij goed in. is niet gezellig aan tafel. zo stijf allemaal.terwijl Humberto sfeer bracht in huis. met Twan is het allemaal strak boos serieus.. ik zit lekker op de bank en kijk liever naar iets leuks. Humberto deed het beter!!!

Harold

Nee kijk niet meer is te saai met deze Twan.het is niet van deze tijd wat hij laat zien.
Deze meneer moet gewoon een nieuws lezer worden meer niet.rtl heeft zich lelijk in de vingers gesneden met deze opzet.humbertho is veelzijdig.fris.charismatisch hij moet weer de buis op met een eigen programma op een ander zender.denk dat hij weer veel kijkers zal scoren.

sme

zwarte piet discussie aan tafel.dat trok wel me aandacht. en ja je zag duidelijk dat de presentator het moeilijk had met dat wit meisje. terwijl de donkere jongen zo rustig overkwam. ik zag dat hij geen advocaat nodig had want hij deed zijn zegje zonder een advocaat. en dat meisje had wel een advocaat mee . ze wou niet met die blakaboy aan 1 tafel zitten. ga je schamen men. dat RTL dit pikt. als RTL goede tv wilt maken dan hadden ze gezegd. jij bepaald niet wie hier aan de tafel zit. zwart wit iedereen die RTL wenst te… Lees verder »Advertentie

Nederland

Militairen vrijgesproken van seksueel geweld in kazerne Schaarsbergen

Geplaatst

op

door

Vijf militairen van de Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen zijn door de rechter vrijgesproken van mishandeling, bedreiging en vernedering van drie collega’s.

De rechtbank in Arnhem acht niet bewezen dat de mannen zich zo’n zes jaar geleden schuldig hebben gemaakt aan dat gedrag. Ook zitten er volgens de rechter te veel onwaarschijnlijkheden en tegenstrijdigheden in de verklaringen van de slachtoffers.

Ander bewijs dan getuigenverklaringen is er niet. Daardoor is niet duidelijk geworden wie wat heeft gedaan, waar en wanneer, stelt de rechtbank vast. 

De vijf mannen, tussen de 26 en 40 jaar oud, hebben zich volgens het Openbaar Ministerie (OM) misdragen op de Oranjekazerne. Het OM had werkstraffen van 40 tot 240 uur geëist. De verdachte militairen hebben ontkend.

Hoewel de rechtbank meldt dat er uit rapportages van onderzoekscommissies inderdaad is gebleken dat er sprake was van misstanden, is er te veel twijfel of de gedragingen door de verdachten “zijn begaan in de ten laste gelegde periode”.

Lees verder

Nederland

Commotie rondom bord en zeil op zwarte Cross – festival

Geplaatst

op

door

De organisatie van de Zwarte Cross heeft zondagavond een bord en een spandoek van het festivalterrein verwijderd, omdat er ophef over was ontstaan op sociale media. Mensen vonden de teksten discriminerend, racistisch, beledigend en respectloos.

Op het bord stond ‘Allah’s afbakbar’ en op een zeil was te lezen: ‘Leve de kleurling! #diversiteit #wearefamily #onceyougoorange #ookveurblanken’.

De organisatie van de Zwarte Cross laat op haar website weten de ontstane situatie zeer te betreuren. ‘Op het moment dat de commotie losbarstte waren wij nog volop in bedrijf. Toen het aantal berichten dermate opliep en de sfeer grimmiger dreigde te worden, hebben wij besloten om terug te komen op ons eerdere besluit om het bord en het zeil te laten staan. Deze hebben wij toen direct verwijderd en getracht alle personen die contact met ons hebben gezocht hierover in te lichten. Het kwaad was toen echter al geschied en wij bevonden ons middenin een wervelstorm op social media.’

De organisatie van de Zwarte Cross laat op haar website weten de ontstane situatie zeer te betreuren. 

De Zwarte Cross is een festival waar pertinent geen plek is voor racisme, discriminatie en respectloos gedrag. Iedereen die ons festival goed kent zal dit beamen. Het is wel een plek voor satire en op het festival namen wij allerlei zaken (inclusief onszelf!) op de hak. Als wij daarbij een grote groep mensen onbedoeld voor het hoofd stoten, dan laat ons dat zeker niet onbewogen. De indruk ontstond namelijk ook dat de kritiek ons koud liet, maar dat is zeker niet het geval, aldus de organisatie.

Lees verder

Meest gelezen

X