Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Kijkt u nog naar RTL Late Night?

Geplaatst

op

Humberto Tan kondigde in het begin van het jaar aan RTL Late Night te verlaten op verzoek van de leiding van RTL4.

Humberto vertrok toen er nog maar 400.000 kijkers waren overgebleven van de miljoen die hij in de eerste jaren had. Hij was het niet eens met de beslissing van management, maar had geen ander keus.

Twan Huys zou zou de gouden tijden van RTL Late Night laten herleven. Dat gaat niet gebeuren, is na anderhalve week duidelijk. Hij begon met ruim een half miljoen kijkers, maar dat worden er iedere dag minder. Gisteren waren er nog 366.000 van over. De concurrent, Pauw, zat op 800.000.

Huys is binnengehaald door programmadirecteur Erland Galjaard, die sindsdien is ontslagen. Dat zal de kans dat Huys snel het veld ruimt vergroten.

 

4 Reacties

4 Reacties

 1. Johan

  donderdag 13 september 2018 at 14:20

  haha. en wie lacht nu in zijn vuistje. er was een journaliste .ik kan nu niet op haar naam komen. zei had veel commentaar op Humberto. samen met die grote snor Derksen. 2 mensen die Humberto graag weg wilden. en wil ik nu zien als ze hun bek ook open zullen trekken dat Twan weg moet.

 2. wil

  vrijdag 14 september 2018 at 06:16

  nee ik kijk niet. Deze man moet zich bezig houden met nieuws.daar is hij goed in. is niet gezellig aan tafel. zo stijf allemaal.terwijl Humberto sfeer bracht in huis. met Twan is het allemaal strak boos serieus.. ik zit lekker op de bank en kijk liever naar iets leuks. Humberto deed het beter!!!

 3. Harold

  dinsdag 16 oktober 2018 at 01:09

  Nee kijk niet meer is te saai met deze Twan.het is niet van deze tijd wat hij laat zien.
  Deze meneer moet gewoon een nieuws lezer worden meer niet.rtl heeft zich lelijk in de vingers gesneden met deze opzet.humbertho is veelzijdig.fris.charismatisch hij moet weer de buis op met een eigen programma op een ander zender.denk dat hij weer veel kijkers zal scoren.

 4. sme

  vrijdag 19 oktober 2018 at 04:46

  zwarte piet discussie aan tafel.dat trok wel me aandacht. en ja je zag duidelijk dat de presentator het moeilijk had met dat wit meisje. terwijl de donkere jongen zo rustig overkwam. ik zag dat hij geen advocaat nodig had want hij deed zijn zegje zonder een advocaat. en dat meisje had wel een advocaat mee . ze wou niet met die blakaboy aan 1 tafel zitten. ga je schamen men. dat RTL dit pikt. als RTL goede tv wilt maken dan hadden ze gezegd. jij bepaald niet wie hier aan de tafel zit. zwart wit iedereen die RTL wenst te komen zitten. gelukkig gelukkig mocht na bijna met een vrees de zwarte meneer toch aan de tafel gelaten.. en ja… ik heb gekeken en zeker was het die dag dat er meer mensen hebben gekeken. succes met je programma…

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen