Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Kijkt u nog naar RTL Late Night?

Geplaatst

op

Humberto Tan kondigde in het begin van het jaar aan RTL Late Night te verlaten op verzoek van de leiding van RTL4.

Humberto vertrok toen er nog maar 400.000 kijkers waren overgebleven van de miljoen die hij in de eerste jaren had. Hij was het niet eens met de beslissing van management, maar had geen ander keus.

Twan Huys zou zou de gouden tijden van RTL Late Night laten herleven. Dat gaat niet gebeuren, is na anderhalve week duidelijk. Hij begon met ruim een half miljoen kijkers, maar dat worden er iedere dag minder. Gisteren waren er nog 366.000 van over. De concurrent, Pauw, zat op 800.000.

Huys is binnengehaald door programmadirecteur Erland Galjaard, die sindsdien is ontslagen. Dat zal de kans dat Huys snel het veld ruimt vergroten.

 

4 Reacties

4 Reacties

 1. Johan

  donderdag 13 september 2018 at 14:20

  haha. en wie lacht nu in zijn vuistje. er was een journaliste .ik kan nu niet op haar naam komen. zei had veel commentaar op Humberto. samen met die grote snor Derksen. 2 mensen die Humberto graag weg wilden. en wil ik nu zien als ze hun bek ook open zullen trekken dat Twan weg moet.

 2. wil

  vrijdag 14 september 2018 at 06:16

  nee ik kijk niet. Deze man moet zich bezig houden met nieuws.daar is hij goed in. is niet gezellig aan tafel. zo stijf allemaal.terwijl Humberto sfeer bracht in huis. met Twan is het allemaal strak boos serieus.. ik zit lekker op de bank en kijk liever naar iets leuks. Humberto deed het beter!!!

 3. Harold

  dinsdag 16 oktober 2018 at 01:09

  Nee kijk niet meer is te saai met deze Twan.het is niet van deze tijd wat hij laat zien.
  Deze meneer moet gewoon een nieuws lezer worden meer niet.rtl heeft zich lelijk in de vingers gesneden met deze opzet.humbertho is veelzijdig.fris.charismatisch hij moet weer de buis op met een eigen programma op een ander zender.denk dat hij weer veel kijkers zal scoren.

 4. sme

  vrijdag 19 oktober 2018 at 04:46

  zwarte piet discussie aan tafel.dat trok wel me aandacht. en ja je zag duidelijk dat de presentator het moeilijk had met dat wit meisje. terwijl de donkere jongen zo rustig overkwam. ik zag dat hij geen advocaat nodig had want hij deed zijn zegje zonder een advocaat. en dat meisje had wel een advocaat mee . ze wou niet met die blakaboy aan 1 tafel zitten. ga je schamen men. dat RTL dit pikt. als RTL goede tv wilt maken dan hadden ze gezegd. jij bepaald niet wie hier aan de tafel zit. zwart wit iedereen die RTL wenst te komen zitten. gelukkig gelukkig mocht na bijna met een vrees de zwarte meneer toch aan de tafel gelaten.. en ja… ik heb gekeken en zeker was het die dag dat er meer mensen hebben gekeken. succes met je programma…

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Meer tbc-patiënten in Nederland

Geplaatst

op

Het aantal patiënten met tuberculose in Nederland is vorig jaar met 3 procent gestegen tot 806. Volgens gezondheidsinstituut RIVM komt het grootste deel van de tbc-patiënten uit Eritrea, waar tuberculose veel voorkomt.

Meer dan 200 patiënten hadden open tbc, de meest besmettelijke vorm. Een jaar eerder meldde het instituut nog dat het aantal tbc-patiënten voor het eerst sinds de start van de metingen in 1950 was gedaald tot onder de 800.

Mensen kunnen de bacterie lang bij zich dragen zonder er ziek van te worden. Asielzoekers en immigranten uit landen waar tbc veel voorkomt, worden bij binnenkomst in Nederland gescreend op de ziekte. Tuberculose is de dodelijkste infectieziekte ter wereld, maar over het algemeen goed te behandelen met antibiotica. Bij 7 patiënten was het afgelopen jaar sprake van een ernstige vorm van resistentie tegen dit geneesmiddel.

ANP

Lees verder

Nederland

Demonstraties voor bevriezen pensioenleeftijd

Geplaatst

op

In het hele land demonstreren de vakbonden maandag voor het bevriezen van de pensioenleeftijd op 66 jaar.

Medewerkers van de NS en streekvervoerders leggen tussen 06.00 en 07.06 het werk neer. Ook nadat ze weer aan het werk zijn gegaan, ondervinden de dienstregelingen de gevolgen van die staking.

Wie dan maar de auto neemt, kan terechtkomen achter de voertuigen van politie, douane en defensie, die in estafette vanaf 07.00 uur over de volle breedte van de weg met een snelheid van 66 kilometer per uur naar Den Haag trekken.

In negen grote steden zijn manifestaties van de bonden. In Den Haag houden de bonden van de hulpdiensten een protestmars door de stad. Ook in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem komen actievoerders uit verschillende beroepsgroepen bijeen.

Op Schiphol leggen werknemers in de beveiliging, passagiers- en bagageafhandeling vanaf 12.30 uur hun werk voor 66 minuten neer.

De acties begonnen al in de nacht van zondag op maandag met een staking van havenarbeiders uit Rotterdam, Amsterdam en Zeeland en van de schoonmakers op Schiphol.

ANP

Lees verder

Meest gelezen