Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Juventus lijkt Golden Boy Mathijs de Ligt zaterdag te presenteren

Geplaatst

op

door

Juventus heeft een bod uitgebracht van 67 miljoen euro en dit neergelegd bij Ajax. Hiermee lijkt Juventus de 19 jarige getalenteerde verdediger binnen te hebben. Eerder was er door Juventus een bod van 50 miljoen euro afgewezen door Ajax.

Barcelona en Ajax hebben een akkoord van 75 miljoen euro. Echter het salaris van Mathijs de Ligt speelt in deze een rol. Juventus heeft aangeven 2 miljoen euro meer salaris te betalen aan Mathijs de Ligt. De Golden Boy Mathijs de Ligt heeft inmiddels al een persoonlijk akkoord met Juventus. Het is nu aan de clubs Ajax en Juventus om tot een overeenkomst te komen.

Golden Boy Mathijs de Ligt
Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Lekker genieten bij Kwaku Summer Festival

Geplaatst

op

door
Lees verder

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X