Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Juventus lijkt Golden Boy Mathijs de Ligt zaterdag te presenteren

Geplaatst

op

door

Juventus heeft een bod uitgebracht van 67 miljoen euro en dit neergelegd bij Ajax. Hiermee lijkt Juventus de 19 jarige getalenteerde verdediger binnen te hebben. Eerder was er door Juventus een bod van 50 miljoen euro afgewezen door Ajax.

Barcelona en Ajax hebben een akkoord van 75 miljoen euro. Echter het salaris van Mathijs de Ligt speelt in deze een rol. Juventus heeft aangeven 2 miljoen euro meer salaris te betalen aan Mathijs de Ligt. De Golden Boy Mathijs de Ligt heeft inmiddels al een persoonlijk akkoord met Juventus. Het is nu aan de clubs Ajax en Juventus om tot een overeenkomst te komen.

Golden Boy Mathijs de Ligt
Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Oranje traint nog zonder Wijnaldum en Depay

Geplaatst

op

door

Georginio Wijnaldum is nog niet aangesloten bij de training van het Nederlands elftal. De middenvelder voelt zich nog steeds grieperig en beperkt zich woensdag tot enkele oefeningen in een gymzaal.

Wijnaldum, die zondag nog wel met Liverpool tegen Manchester City (3-1) speelde, stond dinsdag ook al niet op het trainingsveld in Zeist. Bondscoach Ronald Koeman verwacht dat zijn 61-voudig international op tijd fit is om zaterdag tegen Noord-Ierland in actie te kunnen komen.

Koeman moet nog afwachten of Memphis Depay kan spelen op Windsor Park in Belfast. De aanvaller is nog niet hersteld van een bovenbeenblessure. Depay heeft zelf goede hoop dat hij tegen Noord-Ierland of dinsdag tegen Estland in actie kan komen.

Depay trainde woensdag individueel, naast het veld waar zijn ploeggenoten van Oranje oefenden.

ANP

Lees verder

Nederland

Shanice van de Sanden en Daniëlle van de Donk geven een reactie op de overwinning met Oranje

Geplaatst

op

door

Shanice van de Sanden :“Ik zit weer lekker in me vel, straal weer, plezier is terug”

Danielle van de Donk : “Die slordigheden moeten eruit, daar zijn we eigenlijk te goed voor, dat mag niet meer”

Lees verder

Meest gelezen

X