Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Justitie seponeert zaak SP kamerlid versus Surinaamse vrouw

Geplaatst

op

Justitie heeft de zaak geseponeerd waarbij een aanklacht tegen SP-Kamerlid Harry van Bommel liep voor het aanranden van een vrouw in Suriname.

Een vrouw uit Suriname deed in maart aangifte bij de Politie in Paramaribo. De vrouw beschuldigde Van Bommel ervan dat hij een aantal keren in bijzijn van haar echtgenoot had betast. Tegen een weekblad verklaarde Van Bommel dat hij wel de vrouw had aangeraakt, maar niet had betast. De vrouw zou zijn gestruikeld en Van Bommel zou de vrouw hebben opgevangen en getroost.

Vooral de echtgenoot van de vrouw, een ex-militair, reageerde woedend op Van Bommel die volgens hem alle grenzen van fatsoen had overtreden. Hij stuurde aan SP-voorman Emile Roemer uitgebreide mails met allerlei details inclusief de aangifte over het voorval. Van Bommel, die vaak ‘Dirty Harry’ wordt genoemd, werd direct bij aankomst op Schiphol bij Roemer op het matje geroepen.

Van Bommel deed vervolgens aangifte wegens smaad en laster. Beide aangiften zijn nu geseponeerd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen