Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Jongetje (12) overreden door buurman na belletje-trek

Geplaatst

op

door

Een spelletje belletje-trek van de 12-jarige Ivano Baptista uit Purmerend is helaas niet goed afgelopen. Afgelopen weekend deed hij belletje-trek bij zijn buurman waarna deze wraak nam en met zijn auto over het jongetje heenreed.

Ivano en zijn 14-jarige broer Miguel besloten om tijdens het buitenspelen belletje-trek te doen. De twee belden aan bij een buurman om vervolgens weg te rennen en zich te verstoppen. De buurman leek in eerste instantie niet te reageren. Enkele minuten later kwam een auto met hoge snelheid op de jongens afgereden. Ivano probeerde te vluchten toen de automobilist hem wilde afsnijden. Ivano kwam ten val waarna de automobilist over zijn been reed.

Bij Ivano en zijn moeder is er geen twijfel over de kwade opzet. Zijn moeder vertelt woedend: “De man is na de aanrijding ook nog uitgestapt om Ivano verrot te schelden.” ‘Je bent een mongool’, zou de man hem hebben toegeschreeuwd. Ook zou hij daarna in zijn auto nog achter een ander jongetje zijn aangegaan.

De jongen liep bij de aanrijding een gecompliceerde beenbreuk op waar hij afgelopen zondag aan werd geopereerd, in het VU ziekenhuis. Hij moet nu zes weken revalideren en zelfs dan is er geen garantie dat hij in de toekomst geen kunstheup nodig heeft.

De politie bevestigt dat een man uit Purmerend is aangehouden voor het overrijden van een jongetje. Hij wordt verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Voorlopig zit de man vast. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Djino

soms kan je bij een verkeerde beletje trek doen. een pychopaat in dit geval. daarom leer ik me kinderen. je bent al zwart. ga niet zomaar ergens. geniet speel maar ga niet zomaar in iemands erf huis of ergens. veel mensen zijn ziek in hun hoofd. als ik de vader was van deze jongen
misschien reageer ik nu met emotie… maar deze man is niet voor deze wereld als hij een kind dit kan aandoen. hij is erger dan een zieke mongool.pang pang beest.Advertentie

Nederland

Zomerse fotosessie koninklijke familie

Geplaatst

op

door

Vandaag vond de jaarlijkse koninklijke fotosessie plaats wat betekent dat de koninklijke familie zich laat fotograferen. Dit jaar gebeurde dat in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, waar de koninklijke familie sinds dit jaar woont. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertonen zich samen met dochters Amalia, Alexia en Ariane voor de dan aanwezige pers.

Tientallen journalisten uit binnen- en buitenland waren naar Den Haag afgereisd om de koning en zijn familie vast te leggen. Er werden onder meer foto’s gemaakt van het hele gezin, maar ook van alleen koningin Máxima en haar dochters.

Twee keer per jaar is er een persmoment om te zorgen dat de koninklijke familie een rustige vakantie kan hebben. Daarna is het de bedoeling dat media ze met rust laten. Als journalisten de privacy tóch niet respecteren, dan kan de Rijksvoorlichtingsdienst beslissen ze een volgende keer niet meer uit te nodigen.

Lees verder

Nederland

Man overlijdt bij politiebureau in Spijkenisse

Geplaatst

op

door

Bij het politiebureau in Spijkenisse is donderdagochtend een man overleden. Waar hij precies aan is overleden, kon de politie mede in verband met het nog lopende onderzoek niet meedelen.

De politie werd rond 03.00 uur gealarmeerd door buurtbewoners in Hellevoetsluis. Daar liep een man op straat die om hulp schreeuwde. Agenten namen hem mee naar het bureau in Spijkenisse, waar de man kort na aankomst op de binnenplaats van het bureau overleed. De politie en ambulancepersoneel hebben hem nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten.

De Rijksrecherche onderzoekt het voorval. Of de man verwondingen had, kon een politiewoordvoerster niet zeggen.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X