Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Jongen (14) met stroomstootwapen en vals geld aangehouden op Schiphol

Geplaatst

op

Een veertienjarige jongen uit Lent is woensdagavond aangehouden op Schiphol omdat hij een stroomstootwapen en vals geld op zak had. De tiener kwam terug uit Turkije.

Medewerkers van de Douane op Schiphol hadden bij de jongen een zaklamp aangetroffen. De zaklamp bleek echter een stroomstootwapen te zijn. Vervolgens is de Koninklijke Marechaussee gewaarschuwd, die de jongen heeft aangehouden.

Bij onderzoek op het bureau bleek hij ook nog 51 valse briefjes van vijftig euro bij zich te hebben.

Vanwege zijn minderjarige leeftijd mocht de jongen, na overleg met de officier van justitie, naar huis. Hij moet op een later tijdstip een verklaring afleggen.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Dunken

    donderdag 5 januari 2017 at 22:40

    jonggeleerd is oud gedaan. hoe komt hij aan valsgeld. wapen. jong begint het. nu al. hopelijk kan hij nog veranderen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Fietser (24) overleden na aanrijding taxi

Geplaatst

op

Een 24-jarige vrouw is vannacht aan haar verwondingen overleden nadat zij werd aangereden door een taxi. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens getuigen werd de vrouw tijdens het oversteken op de Heemstedestraat geschept door de auto. De 21-jarige bestuurder is aangehouden en wordt verhoord. De politie vraagt getuigen van dit ernstige ongeval zich te melden.

Lees verder

Nederland

Twee gewonden bij grote brand in flat in Apeldoorn

Geplaatst

op

Bij een grote brand op de zesde etage van een flat, zijn er twee mensen gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou rook hebben ingeademd. Volgens Omroep Gelderland is de brand, aan de Abraham Kuyperstraat, vermoedelijk ontstaan in een sauna. Het gebouw werd snel ontruimd, bewoners zijn opgevangen in een sporthal. De brandweer had het vuur na een uur onder controle.

Lees verder

Meest gelezen