Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Liverpool schakelt verassend Barcelona uit, en koerst naar Finale CL

Geplaatst

op

door

Liverpool heeft zich voor het tweede jaar op rij geplaatst voor de finale van de Champions League. Liverpool zorgde, verassend voor een ongekende comeback door de return tegen FC Barcelona in de halve finales met 4-0 te winnen. Georginio Wijnaldum speelde hierin een belangrijke rol, door 2x te scoren wist Liverpool de nederlaag van vorige week in Camp Nou (3-0) weg te poetsen. Op 1 juni is in Madrid Ajax of Tottenham Hotspur de tegenstander.

Georginio Wijnaldum en Divock Origi hebben ieder 2x gescoord en gidsen Liverpool naar de finale van de CL.

Lionel Messi.
Lionel Messi druipt af van het veldGeorginio Wijnaldum scoort voor Liverpool

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Sunil

yes. wat ben ik blij voor de Surinaamse Nederlanders.. ja ik ben een Barça fan.. supporter..maar vandaag was ik voor Liverpool en wat een goal s
Wijnaldum je salaris gaat omhoogAdvertentie

Nederland

Verslagenheid groot na brand in Strijbeek

Geplaatst

op

door

De verslagenheid is zondag groot na de brand in Strijbeek, waar twee jongens van 6 en 9 om het leven kwamen. De politie spreekt van een groot drama dat er ook bij de collega’s behoorlijk heeft ingehakt.

“Dit heeft een zwaar effect op iedereen. Een brand met slachtoffers is erg, maar met kinderen is het ergst. Dat blijft je altijd bij. Strijbeek is een kleine gemeenschap. Veel mensen zijn aangeslagen”, aldus een woordvoerder van de politie die zondag ter plaatse was. “Dit heeft ook veel meer gevolgen. Maandag blijft op twee scholen een plekje leeg en ook sportclubs of andere clubs van de jongens hebben een verlies te dragen.”

Er rijden zondag ook behoorlijk wat mensen langs de plek, maar er is niets van het uitgebrande chalet te zien. Het huisje aan de Daesdonckseweg, dat werd bewoond door de oma van één van de jongens, staat op eigen terrein. Er zijn zondag wel agenten aanwezig voor omwonenden die iets willen vragen of iets kwijt willen.

Het onderzoek bij de woning is nog in volle gang en gaat naar verwachting nog de hele dag door. De politie gaat ervan uit dat de oorzaak moeilijk te achterhalen is omdat het chalet volledig is verwoest.

Lees verder

Nederland

Ashleigh Weerden wint met FC Twente 1e Champions League

Geplaatst

op

door

FC Twente vrouwen heeft een goede overwinning geboekt op Sankt Pölten. In Oostenrijk won de ploeg eerste Champions League wedstrijd met 2-4, mede dankzij drie goals van Fenna Kalma. Een mooie uitgangspositie voor FC Twente Vrouwen.

In Oostenrijk begon FC Twente goed, na de 1e 45 minuten stond het namelijk al 0-3 door doelpunten van Fenna Kalma (2x) en Ashleigh van Weerden.

Daarna was Kalma een kwartier voor tijd weer trefzeker en leek de overwinning een feit. Toch kwam SKN St. Pölten nog dichtbij door Jana Scharnböck en Bernadett Zágor.

Uiteindelijk wist FC Twente toch de wedstrijd naar zich toe te trekken, het bleef 2-4.

Over twee weken wacht in De Grolsch Veste de return en kan de ploeg zich plaatsen voor de beste 16 van Europa.

Lees verder

Meest gelezen

X