Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Jacintha Weimar van Bayern München naar SC Sand

Geplaatst

op

Img Bab784ff83f0 1

Wederom heeft er een keepster een overstap gedaan binnen de Duitse Bundesliga. Jacintha Weimar heeft haar vertrek bij Bayern München kenbaar gemaakt, zij zal nu het doel van SC Sand verdedigen. Een club welke uitkomt in de hoogste divisie van Duitsland.

De 22 jarige doelvrouw heeft 4 jaar gespeeld bij Bayern München (voornamelijk in jong Bayern) en voelt dat zij nu ready is om haar ontwikkeling voort te zetten bij een andere club. De Duitse club SC Sand heeft haar nu deze mogelijkheid aangeboden.

Jacintha Weimar is maar wat blij dat zij weer een nieuwe sportieve uitdaging zal aangaan. De Duitse competitie is voor haar wel bekend en ze weet wat er van haar gevraagd wordt. Nu is het zaak om met SC Sand goede prestaties neer te zetten.

“Ik voel me erg goed in Duitsland en daarom ben ik des te blijer dat mijn volgende stap SC Sand is. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe team te leren kennen en om er samen een goed seizoen van te maken”, aldus Weimar .

Haar profiel en presentatie bij de club, is te zien op de website van SC Sand.

Img A4beb7f760e7 1
Jacintha Weimar (Keepster van SC Sand)

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

RIVM: 1329 nieuwe besmettingen afgelopen week

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Er zijn afgelopen week 1329 mensen positief getest op het coronavirus. Dit is een stijging in vergelijking met vorige week. Door het RIVM werd er vorige week 987 nieuwe besmettingen geregistreerd.

Er zijn 23 corona patiënten met het coronavirus deze week in het ziekenhuis opgenomen. Een stijging van 4, in vergelijking met vorige week. Negen mensen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, dit is een stijging van 2.

Nu doen veel meer mensen de corona-testen, afgelopen week waren het er 23.000, meer dan vorige week.

Dat er sprake is van een stijging is ook hieruit af te lezen. Het reproductiegetal is gestegen naar 1.40. Dit wil zeggen dat dat 100 mensen die besmet zijn met het coronavirus, samen 140 andere mensen besmetten. De week daarvoor lag het reproductiegetal nog op 1.29.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen