maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde

lees ook ...

Douane op Schiphol ontdekt cocaïne verstopt in masala van Su...

De Nederlandse douane heeft een opmerkelijke vondst gedaan op Schiphol, waarbij een speurhond cocaïne ontdekte die verborgen zat in pakken masala. Deze pakketten werden vermoedelijk vanuit Suriname in...

De presentator van RTL4 heeft aangifte gedaan tegen Albert Verlinde wegens laster en smaad. Laatstgenoemde beschuldigde Humberto Tan van ongepaste berichten verstuurd te hebben naar vrouwelijke tafelgasten toen Tan nog de Latenightshow deed. 

Humberto Tan ontkend de beschuldigingen van Albert Verlinde en dit wordt door zijn voormalige vrouwelijke tafelgasten ondersteund.

Verlinde heeft in een talkshow verteld dat Humberto Tan de neiging had om met vrouwen die leuk waren contact te maken na de uitzending. De reden waarom Verlinde dit verteld is omdat de RTL zender toen de Stax-affaire had. Hij geeft daarbij aan dat hij weet dat er toen mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel alsof ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow.’”

Tan is niet gediend van de uitspraken die Verlinde gedaan heeft. Volgens Tan zijn dit lasterlijke uitspraken. De advocaat van Humberto Tan laat in een statement weten, “De heer Tan wordt door Verlinde in één adem genoemd met de ernstige strafrechtelijke misstanden rondom het televisieprogramma The Voice. De heer Tan heeft niets met The Voice te maken noch zijn dergelijke handelingen aan de orde in of rondom zijn eigen talkshow.’

Humberto Tan heeft juridische stappen ondernomen en wilt dat Verlinde zich in een rechtszaak verantwoord voor zijn lasterlijke uitspraken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland

meer Nederland nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandHumberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde