Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Huis Bigidagoe’s moeder beschoten

Geplaatst

op

Img 57d7f3fd7e7a 1

De woning van moeder Bigidagoe is in Amsterdam zuidoost beschoten in de nacht van woensdag op donderdag. Danzel S. “Bigidagoe” verblijft nog ion het zieken huis voor de nodig zorg aan zijn herstel. Rapper Bigidagoe is dinsdagmiddag zelf beschoten en raakte hierbij gewond. Ambulance en een trauma helikopter zijn ingezet om de rapper bij te staan en over te brengen naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de nacht van 3.30 melding gekregen van een schietpartij in Holendrecht. De politie heeft ter plaatse kunnen vaststellen dat er meerdere schoten zijn afgevuurd op een woning. Er zijn hierbij geen gewonden gevallen, de daders zijn echter nog voortvluchtig.

Een buurtbewoner verteld ‘een salvo” te hebben gehoord. Hij heeft gezien dat er meerdere kogelgaten in een raam te zien zijn. Ook hier heeft de politie snel kunnen handelen en was snel ter plaatse, er is direct een helikopter ingezet om de daders te kunnen opsporen.

Recherche en Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te doen. Vooralsnog is er geen informatie omtrent het voorval, deze wordt later wel verwacht.

Buurtbewoners voelen zich momenteel niet veilig en vragen zich af wanneer er camera’s in hun wijk zullen worden opgehangen.

Img 1cf7d99560f5 1
Meerdere kogelgaten woning moeder Bigidagoe

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rama
donderdag 27 augustus 2020 15:44

Gelukkig woon ik niet in de buurt van dat volk.

Caprina
donderdag 27 augustus 2020 15:46

Welk volk .. dat volk ben je tegen dat volkAdvertentie

Nederland

Stijging opname coronapatienten in ziekenhuis naar 2249

Geplaatst

op

Covid Europa Efe

Nederland kent een stijging van het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen. Momenteel zijn er 2249 corona patiënten opgenomen dit is een stijging van 102, daarvoor was het een van totaal 2147. Dit meld het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

Momenteel liggen er 506 Covid-19 patiënten op de IC, waarvan 16  nieuwe Covid-19 opnames.  De verpleegafdeling kent ook een stijging van 291 coronapatiënten, stijging van 1657 naar 1743.

De verwachting is dat er eind van de maand 2500 corona patiënten zullen zijn, daar het huidige aantal besmettingen nog toeneemt.

De druk op ziekenhuizen is zodanig toegenomen dat er wordt uitgeweken naar Duitsland voor behandelingen. De ziekenhuizen in Nederland zijn  vol, dus er moet wel gebruik gemaakt worden van hulp buiten de Nederlandse grenzen.

Culturu.com

 

 

Lees verder

Nederland

RIVM meldt meer dan 10.000 coronabesmettingen

Geplaatst

op

Covid Europa Efe

Afgelopen 24 uur zijn er meer dan 10.000 mensen positief getest op het coronavirus. Dit wordt vermeld door het  RIVM. Het aantal corona besmettingen zijn er 726, dit is meer dan gisteren.

Het aantal coronapatiënten is nu in de ziekenhuizen gestegen naar is 2073. Dit wordt vermeld door het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

Afgelopen 24 uur is het aantal coronapatiënten op de verpleegafdelingen ook gestegen. Er zijn 248 coronapatiënten opgenomen. De teller staat nu op een totaal van 1601 corona patiënten op de verpleegafdelingen.

Ook de intensivecareafdelingen kennen een stijging van opname coronapatiënten. De afgelopen 24 uur zijn er 43 coronapatiënten opgenomen.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen