Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Hoge celstraf geeist tegen moordverdachte Tilburg

Geplaatst

op

Het openbaar ministerie heeft tegen een twintigjarige man in Tilburg de hoogst mogelijke tijdelijke straf geëist, namelijk dertig jaar cel. De man wordt gezien als verdachte van een moord op een 68-jarige buurtbewoonster uit dezelfde flat. De jonge verdachte zou de vrouw met 41 messteken om het leven hebben gebracht.

Het OM eist deze hoogst mogelijke straf voor de gruwelijke daad die de man gepleegd zou hebben, deze straf is uitzonderlijk hoog aangezien alleen levenslang nog een langere straf is. De man heeft de straf dinsdag tegen zich horen eisen. De verdachte had veel bloed van het slachtoffer op zijn jas, tevens is zijn DNA in de woning van de vrouw gevonden. Een dag nadat de moord gepleegd was werd de man al ingerekend, maar uiteindelijk ook weer vrijgelaten door gebrek aan bewijs. Een paar maanden later, in december, werd er een ouder echtpaar in dezelfde flat beroofd. Hierbij is de man ernstig mishandeld en voor dood achtergelaten door de verdacht. In deze zaak zat er DNA spoor van één van de slachtoffers op de broek van de verdacht, toen is de man wederom opgepakt. De rechtbank zal op 1 november uitspraak doen in deze zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederland

Twee doden bij ongeluk Breda

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op een viaduct over de A16 bij Breda zijn twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond.

Volgens de politie kwamen twee auto’s in botsing op het viaduct. Een van de auto’s vloog vervolgens in brand. De dodelijke slachtoffers zaten allebei in de auto die vlam vatte. De gewonde uit de andere auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Vanwege de ernst van het ongeluk werd onder meer traumahelikopter opgeroepen.
Waardoor het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

Lees verder

Nederland

Nederlandse militair aangehouden met drugs op Curaçao

Geplaatst

op

Een 24-jarige Nederlandse militair is op Curaçao bij een uitgaansgelegenheid aangehouden door bewakingspersoneel terwijl hij cocaïne bij zich had. Hij is overgedragen aan de opsporingsambtenaren van de Koninklijke Marechaussee. De militair had een gebruikershoeveelheid op zak, dat is max. een halve gram. Het gaat om een matroos van het schip de Zr. Ms. Zeeland. Het schip is vorige week op Curaçao juist aangekomen om drugshandel op zee te bestrijden.
Defensie hanteert een zero-tolerance beleid met betrekking tot harddrugs. Of de matroos is ontslagen, is niet bekendgemaakt.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |