Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Foto’s huis Akwasi op internet: “Ik voel me niet veilig”

Geplaatst

op

Img 2bab654e5b9b 1

Akwasi is recentelijk geconfronteerd met foto’s van zijn onlangs gekochte huis op het internet. De foto’s van zijn huis werden gedeeld in een Facebookgroep. Akwasi reageerde verbolgen hierop: “Ik zou me veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt.”

Zie onderstaand het bericht welke door Akwasi gedeeld is op zijn Social media account.

‘Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem,’ schreef een man in de Facebookgroep ‘Glazenwassers United’. Hij deelde ook een reeks foto’s van het nieuwe huis van Akwasi. ‘Maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren.’ 

Akwasi” ‘Dit mag niet en dit hoort niet.’ Er is hier sprake van inbreuk in zijn privacy, fundamentele rechten zijn hierbij geschonden. ‘Ik zou me veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt.’

Bedreigingen

Inmiddels is de Facebookpagina van de Glazenwasser niet meer te vinden, ook van de man die het bericht gepost heeft, is het profiel verwijderd.

Onduidelijk is of Akwasi aangifte zal doen of inmiddels heeft gedaan. De politie kan wegens privacy redenen niets over vertellen.

Eerder deze maand was Akwasi al het mikpunt van doodsbedreigingen wegens zijn uitspraken op de Dam, tijdens een demonstratie van de Black Lives Matter beweging. Het openbaar Ministerie heeft aangegeven deze doodsbedreigingen te onderzoeken.

Culturu.com

7 Reacties
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Akwami
dinsdag 14 juli 2020 15:02

waarom blijven ze Akwasi lastig vallen. hij heeft zijn huis gekocht. dat mag. nee, die meneer die moet opleveren is zo jaloers dat akwasi een huis kan kopen.zou hij bedelen dan was het niet goed. nu koopt hij een huis omdat hij er hard voior gewerkt heeft ook niet goed. zo zie je maar weer, dat hij werkt en een huis moet opleveren aan akwasi doet hem pijn die meneer had liever gezien dat een witte er in moest wonen. haha werk voor akwasi en hou je bek. nu hoop ik dat akwasi jou voor de rechter sleept wegens huisvrede… Lees verder »

The a man
dinsdag 14 juli 2020 16:09

Dan moet hij beveiliging. Misschien hebben ze wel verborgen camera’s in akwasi huis gezet. Zielig voor akwasi. Je mag bijna niets meer roepen of je word bedreigd Derksen slaapt ook niet lekker in zijn bed

We-are-akwasi
woensdag 15 juli 2020 00:03

Akwasi gewoon een aanklacht indienen. Op fb klagen lost niks op.
De zogenaamde glazenwasser zou ook iemand van de politie kunnen zijn.
Daar zitten ook veel racisten bij.
Ook in de top.
Laat ook beveiliging in jou huis inbouwen.

En gewoon doorgaan met jou acties.
Dit is intimidatie. Dat deden de klootzakken van Veronica inside ook.
Beau van Erven Dorens is ook zo eentje die zijn arische zuiverheid aan de witte Nederlanders wilde tonen.

Paul
woensdag 15 juli 2020 02:12

Mang. Is toch beestachtig. Ik spuug op zulke beesten die zo laag zijn dit op internet te verkondigen terwijl zeg Ik zijn woning zijn gegaan. Aangifte doen. Smart en levensvreugde derving. Pak een advocaat

Drs.Ir.Ph.D rabin Gangadin
woensdag 15 juli 2020 22:33

Als de strijd tegen het racisme een kermis spektakel moet voorstellen dan is dat bijzonder te betreuren. Een beetje strategische denker zou zich realiseren dat de strijd tegen het racisme zonder Nederlanders nooit kan worden gewonnen. Agressieve expressies zullen nooit enige effect sorteren maar een cerebrale en diplomatieke aanpak daarentegen wel. Waarom heeft de zwarte piet zo’n hoge prioriteit? Zullen racistische uitingen samen met zwarte piet de ijle lucht in verdampen? Vanwege deze eis jagen de strijders eerder Nederlanders tegen zich in het harnas dan dat zij mensen met zich meekrijgen!! Is men te zwak en laf om de strijd… Lees verder »

Soeraja
woensdag 15 juli 2020 22:52

Men is al zoveel jaren bezig te praten dialoog helpt niet meer. Soms harder schreeuwen

Ronnievandenhout
zondag 26 juli 2020 11:17

Wij weten, door publicaties, hoe iedere klojoos van de tv wonen. Die maken zich nergens druk om. Sterker nog! Ze staan er trots op in wat voor pand ze wonen. Heeft een slordige € ? gekost. Fijn voor ze, want het interesseert me geen rest. Deze relnicht staat weer je janken voordat hij geslagen is. Succes met je huis!Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

RIVM: 1329 nieuwe besmettingen afgelopen week

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Er zijn afgelopen week 1329 mensen positief getest op het coronavirus. Dit is een stijging in vergelijking met vorige week. Door het RIVM werd er vorige week 987 nieuwe besmettingen geregistreerd.

Er zijn 23 corona patiënten met het coronavirus deze week in het ziekenhuis opgenomen. Een stijging van 4, in vergelijking met vorige week. Negen mensen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus, dit is een stijging van 2.

Nu doen veel meer mensen de corona-testen, afgelopen week waren het er 23.000, meer dan vorige week.

Dat er sprake is van een stijging is ook hieruit af te lezen. Het reproductiegetal is gestegen naar 1.40. Dit wil zeggen dat dat 100 mensen die besmet zijn met het coronavirus, samen 140 andere mensen besmetten. De week daarvoor lag het reproductiegetal nog op 1.29.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen