Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Flinke brand uitgebroken voor Centraal Station Amsterdam

Geplaatst

op

door

Voor het Centraal Station in Amsterdam woedt een flinke brand. De brand brak uit op de Prins Hendrikkade, ter hoogte van het Art’Otel. Het hotel wordt momenteel geëvacueerd. De brandweer is bezig de brand te blussen.

Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn de vlammen inmiddels zo goed als bedwongen. De zegsvrouw laat weten dat de brand vermoedelijk is ontstaan doordat een gasleiding is geraakt, waarschijnlijk bij het uitvoeren van werkzaamheden. Vooralsnog zijn er geen meldingen van slachtoffers.

Op beelden is te zien dat de vlammen tot aan de tweede verdieping kwamen. Gasten van het geëvacueerde Art’Otel zijn opgevangen in een naastgelegen hotel. De brandweer zegt omwonenden de ramen en deuren te sluiten en komt later met meer informatie.

Medewerkers van netwerkbeheerder Liander zijn bezig de gasleiding af te sluiten. Het tramverkeer − lijn 2, 12, 13 en 17 − moet vanwege de brand omrijden. Tram 26 stopt aan de achterkant van het Centraal Station.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Nederland

Danzell Gravenberch direct in de basis bij FC dordrecht

Geplaatst

op

door

Gravenberch heeft onlangs de overstap gemaakt van Top Oss naar FC Dordrecht. De transfer werd direct beloond met een basis plek voor Gravenberch in het elftal van De Schapekoppen. Danzell Gravenberch liet direct van zich spreken in het veld. De fysiek sterke Gravenbergh loste het eerste schot van de wedstrijd in de 6e minuut. Helaas ging zijn poging voorlangs.

De wedstrijd tegen jong Ajax werd gisterenavond verloren met 2-0.

Danzell Gravenberch : “Ik wil veel spelen, doelpunten maken en mezelf goed op de kaart zetten en FC Dordrecht goed helpen”

I

Lees verder

Nederland

Donyell Malen terug bij PSV na operatie: ‘Ga heel hard werken’

Geplaatst

op

door

Maandag heeft Donyell Malen zich weer gemeld op de Herdgang PSV, na een operatie in de Verenigde Staten. Malen heeft in een TV interview verteld over zijn knieblessure die hij vorig maand opgelopen heeft tijdens de wedstrijd Feyenoord – PSV en de verwachtingen ten aanzien van zijn herstel.

Donyell is gemotiveerd om te werken aan zijn herstel, hij voelt zich goed en wil op zo snel mogelijk weer op de velden zijn. Echter het besef is er dat dit herstel nog enkele maanden zal duren. Het is nu zaak rustig te blijven en geen overhaaste beslissingen te nemen. “Ik ga heel hard werken aan mijn herstel”, gaf hij aan. “De komende 6 weken heb ik nog een brace om het been en daarna kijken we verder.” een goede terugkeer bij PSV is het belangrijkst.

EK
Het mee doen komende zomer op een EK is nog onzeker, dat durft hij niet te zeggen. “Ik ga goed genezen. De dagen na de blessure hoopte ik dat het meeviel en toen kwam eruit dat er toch wel schade was. Voordat je het weet lig je daarna onder het mes”, zei hij. “Het valt gelukkig mee omdat het geen kruisband is, maar het herstel zal toch een tijd vergen. We gaan het rustig aan opbouwen en zorgen dat alles goed geneest.”

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen