Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Edgar Davids niet onder de indruk van Juve: ‘Kunnen niet onder druk uit voetballen’

Geplaatst

op

door

Edgar Davids, oud speler van Ajax en Juventus, is nog niet onder de indruk van de Turijnse Champions League-tegenstander van de Amsterdammers. In Studio Voetbal vertelde de Pitbull waar de ploeg van Allegri moeite mee heeft.
,,Juventus speelde matig”, zegt Davids. ,,Ik vind het gek dat ze proberen te voetballen, terwijl die bal normaal gesproken gewoon een ros krijgt. Wat ze nu doen, is niet hun sterkste punt.”

Complimenten
Davids heeft wel veel complimenten voor de Amsterdammers. ,,Ik vind het mooi. Als je naar die laatste wedstrijd kijkt, zie je dat er bij Ajax veel positiewisselingen zijn. Dat is niet te verdedigen. Italianen hebben moeite met spelers die tussen die linies spelen, dan weten ze het helemaal niet meer.”

Druk
Volgens Davids is Champions League-succes een must voor de Oude Dame. ,,Zij moeten koste wat kost de finale halen, zo niet, dan zijn er gevolgen. Je kunt niet zoveel uitgeven en dan alleen kampioen in Italië worden.”

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Royston

ik hoop dat de jong wel speelt. zonder de jong maakt Ajax weinig kans. de jong is de dokter op het veld. hij ziet precies waar de gaten zijn en kan sturen of dicht lopen. het zal een prachtige wedstrijd worden. dus de jong snel beter zijn want we hebben je nodig dinsdag.Advertentie

Nederland

Twee kinderen (7) nog ‘in zorgwekkende toestand’ na ongeluk A50

Geplaatst

op

door

De twee kinderen van zeven jaar die gisteravond zwaargewond raakten bij een ongeluk op de A50 bij Ravenstein, verkeren nog steeds in ‘zorgwekkende toestand’. Dit laat de politie maandag weten. Ook hun ouders liggen nog in het ziekenhuis. Zij zijn buiten levensgevaar.

De kinderen zaten samen met hun ouders in de auto toen deze van de weg raakte en meerdere keren over de kop sloeg. De kinderen werden uit de auto geslingerd.

De politie noemde de toestand van de twee kinderen zondagavond al ‘zorgwekkend’ en laat maandag weten dat dit onveranderd is. De ouders zijn er minder ernstig aan toe. Zij wisten na het ongeluk op eigen kracht uit de auto te komen.

De auto raakte van de weg, ramde een boom en sloeg meerdere keren over de kop. Het voertuig belandde uiteindelijk in een sloot. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Onderzoek moet dit uitwijzen, laat een politiewoordvoerder maandag weten.

Lees verder

Nederland

Ex Oranje Leeuwinnen winnen van Zwaluwen

Geplaatst

op

door

Oranje won de wedstrijd met maar liefst 9-1. Een keer eerder pas stonden de Ex-Oranje leeuwinnen op het veld. Afgelopen zaterdag zijn ze op uitnodigingen van de Zwaluwen naar Leeuwarden gekomen, om tegen het eerste vrouwenteam van de Leeuwarder Zwaluwen te spelen.

De Ex-Oranje Leeuwinnen worden met o.a. Dyane Bito, Manon Melis, Claudia van Heiligenberg, Hanneke Mensink en Patricia Keeldar hebben de weg vrijgemaakt voor de succesvolle huidige generatie. De speelsters willen vooral laten zien hoe leuk voetbal is en daar meiden voor enthousiasmeren.

“Het is nog steeds een eer om het shirt van Oranje te mogen dragen, helemaal nu met het WK”, vindt ex-international Dyna Bito. “Het is heel bijzonder om tegen zulke ervaren vrouwen te mogen spelen” zegt Plony van Savooyen van de Zwaluwen. “Het is fantastisch dat we dit mogen mee maken”. verteld Jan Adema voorzitter van de Zwaluwen. ” Vaak gaat het om de herenteams, maar het vrouwenvoetbal vinden wij belangrijk en daar wilden wij wat aan doen”.

De club wilde voor het vrouwenteam van de Zwaluwen het seizoen afsluiten met een wedstrijd tegen de Ex-Oranje Leeuwinnen op Sportpark Nijlan.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X