Suriname ALTIJD Dichtbij

Nederland

Edgar Davids niet onder de indruk van Juve: ‘Kunnen niet onder druk uit voetballen’

Geplaatst

op

Edgar Davids, oud speler van Ajax en Juventus, is nog niet onder de indruk van de Turijnse Champions League-tegenstander van de Amsterdammers. In Studio Voetbal vertelde de Pitbull waar de ploeg van Allegri moeite mee heeft.
,,Juventus speelde matig”, zegt Davids. ,,Ik vind het gek dat ze proberen te voetballen, terwijl die bal normaal gesproken gewoon een ros krijgt. Wat ze nu doen, is niet hun sterkste punt.”

Complimenten
Davids heeft wel veel complimenten voor de Amsterdammers. ,,Ik vind het mooi. Als je naar die laatste wedstrijd kijkt, zie je dat er bij Ajax veel positiewisselingen zijn. Dat is niet te verdedigen. Italianen hebben moeite met spelers die tussen die linies spelen, dan weten ze het helemaal niet meer.”

Druk
Volgens Davids is Champions League-succes een must voor de Oude Dame. ,,Zij moeten koste wat kost de finale halen, zo niet, dan zijn er gevolgen. Je kunt niet zoveel uitgeven en dan alleen kampioen in Italië worden.”

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Royston

ik hoop dat de jong wel speelt. zonder de jong maakt Ajax weinig kans. de jong is de dokter op het veld. hij ziet precies waar de gaten zijn en kan sturen of dicht lopen. het zal een prachtige wedstrijd worden. dus de jong snel beter zijn want we hebben je nodig dinsdag.Advertentie

Nederland

Vier doden bij ongeluk op A12 bij Den Haag

Geplaatst

op

Bij een ongeluk op de A12 bij het Prins Clausplein in Den Haag zijn in de nacht van dinsdag op woensdag vier mensen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in één auto, meldt de politie.

De auto is rond 1.00 uur op zijn zijkant tussen de vangrail en de geluidswal terechtgekomen. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De vier die zijn overleden zijn twee broers van 16 en 21 jaar uit Zoetermeer, hun 18-jarige neef uit Den Haag en hun aanstaande 26-jarige zwager uit Rotterdam.

De A12 tussen Nootdorp en Den Haag werd na het ongeluk in beide richtingen urenlang afgesloten voor onderzoek. De weg naar Utrecht werd in de loop van de nacht weer vrijgegeven, de weg richting Den Haag ging woensdagochtend om 6.30 uur weer open.

ANP

Lees verder

Nederland

Vmbo-examen gestolen uit auto docent

Geplaatst

op

Uit de auto van een vmbo-docent zijn vorige week vrijdag de opgaven, de instructies voor examinatoren en de correctievoorschriften van een centraal eindexamen gestolen. Dat meldt onderwijsminister Arie Slob aan de Tweede Kamer.

Het gaat om een zogenoemd centraal schriftelijk en praktisch examen voor het vak Zorg en Welzijn, dat niet overal tegelijk wordt afgenomen. Scholen hebben daar van 1 april tot 5 juli de tijd voor. Het examen bestaat uit verscheidene onderdelen, zowel praktijkgericht als theoretisch.

Van dergelijke examens bestaan twee versies, die gelijk over de scholen worden verdeeld. Scholen waar het examen nog moet worden afgenomen, moeten vanaf 6 mei, het einde van de meivakantie, de andere versie gebruiken. Voor leerlingen die het examen al hebben gemaakt, heeft de diefstal volgens Slob geen gevolgen.

ANP

Lees verder

Meest gelezen